Roman-ZA Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Prispejem mojou troskou do mlyna. Mojim najnovsim prirastkom su Steinhart Apollon. Nebudem zatazovat faktami, tie su zname z web stranky.Apollony som kupil tu na fore od clena stronga a bol to desny srumec, len sa po nich zaprasilo. Mal som stastie, ze som bol prvy. Vdaka strongovi prebehlo vsetko ako po masle (jedine chybicka bola ta, ze sa nam nepodarilo stretnut a prehodit par slov). Strong bol taky ustretovy, ze mi ich rezervoval a poslal na dobierku, aj ked mal ponuky na priamu platbu. Od clena stepeckena som kupil original gumeny remen. Takze gumeny remen bude na leto aj s ciernou DLC a nerez ocelovou lunetou.Hodinky sadnu ako uliate, kvalita spracovania je prvotriedna, ako sme u Steinhartu zvyknuti. Mozem potvrdit, ze je to kus zeleze a su vhodne aj na sebaobranu (po gebuli by som s nimi nechcel dostat ). Super su tri lunety - bronz - ta uz ma trosku patinu, nerez ocel a nerez ocel DLC. Ja mam styri - nerez ocel mam dvojmo Vsetky su jednoducho vymenitelne, rovnako tak ako remene. Vymena remena je uplna polahoba.Lumi svieti velmi prijemne do modreho nadychu. Variabilita lunet a remenov z Apollonov robi viacero hodiniek v jednych, co my, chronomagori, potrebujeme Spomenutym panom vdaka za super jednanie a obchod, Prikladam par foto pre potesenie. Roman Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Pekne to mas Roman. A nazivo su fakt pecka!
Sborez Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Krásné hodinky. Gratuluji. Mám velkou tlapu, ale když jsem na ni dal tyhle Štajny, tak výška hodinek pro mě byla naprosto nepřijatelná. Jsou na mě moc vysoké. Taky jsem po nich pokoukával. Rád si hraju s řemeny a možnost ještě měnit lunetu by byla super, ale ta výška........
cityfly Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Gratuluji, jsou parádní. Sent from my iPhone using Tapatalk
Roman-ZA Odesláno 1. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Vysky sa neboj, zvyknes si na nu. Ja mam zapastie cca 18,5 - 19, to je asi hranicny rozmer. Tie hodinky su super. Pomer cena/kvalita nedostizne. Tesim sa na leto, az ich vezmem k moru. @ Jaroon: diky
JaRooN Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 A neboj, aj ked som ich videl nazivo a moznost zmeny lunety z nich robi perfektne hodinky, nebudem ich chciet a nebudem rozsirovat rady ich majitelov. Tie moje sa akurat objavili v predajnom vlakne a ak vydrzia do buduceho tyzdna, budem sa chvalit tiez
east_dream Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Pekne a hlavne zaujimave hodinky.No nie je to nic pre mna
strong Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Pekne im sadne ten novy remen Roman Som rad, ze si spokojny a "sadli ste si". Este raz dakujem za obchod. Sent from my iPhone using Tapatalk
kuncák7 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Romane, pekny, zvlast se me libej na ty gume. Uz se tesim na fotky v dalsich kombinacich lunet.
cowboy666 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Ozaj pekné.Také nefalšované chlapácke.Gratulujem k fajnému výberu.
Ondrej71 Odesláno 1. března 2014 Nahlásit Odesláno 1. března 2014 Gratuluju, výborný výběr. Hodinky s třema lunetama, Etou a 300m WR jsou za ty peníze pecka. At dlouho slouží
Roman-ZA Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Dakujem vsetkym za gratulacie
Roman-ZA Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Este by som si rad dokupil preklapaciu sponu na kozeny remen. @Kuncak: ved tam uz mas nafotene v podstate vsetky kombinancie. Nedaval som bronzovu lunetu na gumeny remen. Uvidime, moze to byt zaujimava kombinacia
Zeppelin Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Roman taky gratuluju a nech ti robia radost :-)
de-tomaso Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Moc pěkný hodinky, také jsme po nich pokukoval. :-) Ten pryžový řemen moc nemusím..ale chápu že k vodě a na sport je to praktické. :-)Líbí se mi především kombinace stříbrné lunety a koženého řemínku, to je bomba.
Roman-ZA Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Dakujem. Tie strieborne lunety mam dve, nastastie Takze jedna bude outdoorovka a druha decentna Gumeny remen vyzera v skutocnosti na ruke lepsie, ako by sa javilo na fotke.
kuncák7 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Dakujem. Tie strieborne lunety mam dve, nastastie Takze jedna bude outdoorovka a druha decentna Gumeny remen vyzera v skutocnosti na ruke lepsie, ako by sa javilo na fotke. Furt jenom děkuješ , ale další fotky jsi nedodal, dočkáme se?????? Na tý gumě vypadaj fakt hodně humpolácky- ale to se mě právě hrozně líbí. Udělals dobrej kup Romane.
Roman-ZA Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Ja dakujem, ja som slusne vychovany chlapec Takze dam prve dojmy z nosenia. Nosia sa paradne, dokonca ani ked mam koselu, tak nie je problem. Iba som o poznanie bohatsi, ze s tou lunetou nie je potrebne trepat tak naverimboha Som nejako jemne osuchol, ako vravim - bude to outdoorovka Nastastie je to vidiet minimalne a iba pod urcitym uhlom. Kozeny remen je makky a pruzny. Rozmyslam ku nemu dokupit motylovu sponu. S gumenym moc skusenosti este nemam, ale tesim sa na hranie s remenmi a lunetami
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.