Vit Odesláno 2. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Pohodička outdoorového psa u krbu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 2. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. května 2016 Tak je načase zase začít chytat bronz.V horní části je patrné, proč je dobré mít ha hodinkách vnější AR vrstvu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 4. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2016 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. května 2016 uživatelem Vit
Vit Odesláno 4. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 14. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Nepřehnal jsem to s tou velikostí?
Vit Odesláno 15. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 16. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2016 Ta Myota umí divy, nebo mi z USA poslali quartzky: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 20. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Zahájili jsme potápěčskou sezónu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Odesláno 20. června 2016 Dobry a vtipny, Ty mi taky davas palec nahoru Vite. Jinak ta zelena guma.. no je proste super!
Vit Odesláno 21. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2016 Dobry a vtipny, Ty mi taky davas palec nahoru Vite. Jinak ta zelena guma.. no je proste super! Díky, včera jsem je hodinu nemohl vytáhnout z vany ...
Vit Odesláno 22. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 22. června 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Anela Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Odesláno 25. června 2016 stále paráda.asi se budu opakovat, ale ten kaučuk jim sedí skvěle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se