Přejít na obsah

Guinand Flying Officer

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 3. 2014 v 8:28, jankoxxx napsal:

moja stara laska, preco som ja ich predaval? uz si fakt nepamatam :lol2:

Od ty doby,co jsem ty hodinky videl na tvych fotkach,je zeru,furt me strasej,z portfolia Guinand jednicka.Ten kalibr je famozni,nadherny hodinky.

Odesláno
  V 5. 3. 2014 v 8:28, jankoxxx napsal:

moja stara laska, preco som ja ich predaval? uz si fakt nepamatam :lol2:

Všechny Tvoje hodinky byly dobrý, tyhle 2. nejlepší. ;-) Svýho času jsem jich měl plnou hlavu.

Odesláno

Boli perfektne. Krasny leskly cifernik, zapustene subciferniky. Lomene rucicky boli krasne na pohlad, perfektne nanesena lumi ktora svietila jak cernobyl... No a ta 7760 je kapitola sama o sebe. Pekne ju vysperkovali a premenili na 24 hodinovky. Fakt krasa.

Odesláno

Zajímavý optický klam, jak ty čísla dole 10, 12 a 14 vypadají rozházený (proti 22, 24...).

Divný ručičky, trochu podezřívám starýho pána, že mu zbyly z jiných hodinek, podobně jak to dělal pan Wajs.

Fakt se mi moc nelíběj, i když je mi ta značka sympatická.

Odesláno (upraveno)

V reálu všechno vypadá jinak,než na takovym obrázku.Aspoň doufám,nebejt průhled na stroj,tak tady vidim čínu.

Ale takhle už je to lepší a realita snad bude ještě lepší

post-17935-0-23458300-1394052513.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno
  V 5. 3. 2014 v 20:45, Daemonultimate napsal:

V reálu všechno vypadá jinak,než na takovym obrázku.Aspoň doufám,nebejt průhled na stroj,tak tady vidim čínu.

Ale takhle už je to lepší a realita snad bude ještě lepší

attachicon.gifindex32.jpg

Čínu?To snad ne...v čem konkrétně?

Odesláno
  V 5. 3. 2014 v 22:56, villain83 napsal:

Čínu?To snad ne...v čem konkrétně?

Je to v tom obrázku,značka,kterou když nebudu znát přes cifr,rozhození indexů,neumím domyslet kvalitu zpracování,řemínku,spony...V momentě když si prohlédnu reálný fotky už se to posunuje jinam a v momentě,když je vezmu do ruky vidím je v celé parádě,v reálnym rozměru a často se mění zápory naopak v to co se líbí.

Odesláno

Mne na tomto modely tiež jemne vadí to, že font číslice 1 je zhodný z indexami, takže to pri niektorých pohľadoch pôsobí ako "rozhodené mikádo". Ale určite by boli vo výbere pre podmienky čitateľnosti, 24h diál nezabitý zbytočnými nadpismi navyše, chrono a lumi, keď to čítam, že je výborná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...