pekl76 Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Zdravím vespolek,už nějakou dobu se rozhoduju na tím, co nového si pořídím na ruku a volba se čím dál víc stáčí na nějaké chronografy. Konkrétně pak na nějaký kousek s dýnkem, které má průhled na strojek a nejlépe i manuální nátah. Prolezl jsem kde co, ale zatím jsem nic přijatelného nenašel. Tedy přijatelného ohledně ceny, s kterou bych se nerad dostal přes 30k. Narazil jsem samozřejmě třeba na Speedmastery, které mě na tuhle myšlenku vlastně přivedly, ale ty jsou logicky mimo hru. Pak taky na nějakou čínskou produkci se SeaGullem, nebo co to bylo, ale tímhle směrem bych také nerad.Tuším, že to s tímhle rozpočtem nebude úplně snadný, ale snad mi někdo poradí... předem díky za vaše doporučení Petr
USER47 Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 V automatu se toho dá najít kvantum třeba od Steinhartu či Archimede, ale ty ety zas tak krásný nejsou. Co se manuálního nátahu týče, tak mě takhle z hlavy napadaj třeba o dost levnější (lehce nad 10k) chrona Junkers s kalibrama Poljot 3133. Některý jsou docela pěkný a i ty strojovny vypadaj vcelku atraktivně. Tohle je dekorovaná verze, častější jsou asi bez dekorací...http://forums.watchuseek.com/f10/my-latest-3133-russian-heart-german-body-699537.html
tomek Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Nechci si dělat reklamu, ale tady mám v prodejním vlákně swiss chrona s etou a průhledem za 8 a půl.
pekl76 Odesláno 5. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Nechci si dělat reklamu, ale tady mám v prodejním vlákně swiss chrona s etou a průhledem za 8 a půl. Jo, o těch vím Ale to jsou automaty, u kterých ve výhledu trochu překáží to závaží. A taky mi moc nesedí ten bílej cifr...
kuncák7 Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Tissot 516 chrono, automat. Strojek eta 7750 valjoux, ja mam typ z roku tusim 2007,v prodejnim vlakne jsou 2008,a ve tve cenove hladine.
pekl76 Odesláno 5. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2014 V automatu se toho dá najít kvantum třeba od Steinhartu či Archimede, ale ty ety zas tak krásný nejsou. Co se manuálního nátahu týče, tak mě takhle z hlavy napadaj třeba o dost levnější (lehce nad 10k) chrona Junkers s kalibrama Poljot 3133. Některý jsou docela pěkný a i ty strojovny vypadaj vcelku atraktivně. Tohle je dekorovaná verze, častější jsou asi bez dekorací... Na Junkers jsem při hledání úplně zapomněl... Mrknu na ně, díky.
pekl76 Odesláno 5. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Tissot 516 chrono, automat. Strojek eta 7750 valjoux, ja mam typ z roku tusim 2007,v prodejnim vlakne jsou 2008,a ve tve cenove hladine. Dík, ale to je to samý jako u těch Philipů, jsou to automaty. Navíc PRS516 bez chrona doma mám
sonny.c Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Jsou i chrona s vybraným rotorem ETA/ Valjoux 7760 jen mám pochybnosti o ceně.....
sonny.c Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Anebo made in GB s činskejma střevama PRECISTA PRS-5
pekl76 Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Jsou i chrona s vybraným rotorem ETA/ Valjoux 7760 jen mám pochybnosti o ceně..... Valjoux bude nad rozpocet. Nasel jsem ho s průhledem v Sinn 103 nebo Guinandech a tam se do ceny nevlezu ani v pripade bazarovych.... Zatim diky, necham to jeste chvili otevrene a jdu hledat něco v produkci Junkersu. Radsi sahnu po P3133 nez po SeaGullech.
bubuking Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 při trošce hledání i štěstí se kolem tohoto cenového stropu dají sehnat s průhledem avšak většinou s automatickým nátahem tyto dle mého názoru zajímavé použité modely: Longines Master Collection, ML z řady Masterpiece, Sinn 6026, Fortis B-42 nebo z jiného soudku nové s měsíční fází Oris Artelier http://www.ebay.de/itm/1-650-NEU-ORIS-ARTELIER-MOON-DOUBLE-DATE-COMPLICATION-REF-7546-/380839021427?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item58abc64b73dostupné ještě budou Hamiltony.. Valjoux 7750 bych se nebál..je to tak trochu hodinkový traktor, za ta léta vývoje je vychytaný (používají ho i renomovaní výrobci jako Omega apod.) , hodně vydrží...akorát ma vyšší stavbu..a krásně chrochtající rotor když se roztočí..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.