Návštěvník Snow Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Hamilton Flintridge Gent Rozměr 37x40mm, strojek Hamilton H40 (modifikovaná ETA 2836, prosím, nezaměňovat za H30, strojek Hamiltonem hýčkaný s rezzervou chodu 80hodin), cena 995? zdroj - http://www.watchtime.net/nachrichten/hamilton-flintridge-gent-baselworld-2014/ 1
Exiztence Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Mě so to líbí, připomíná mi to véčkové telefony, když vás někdo nasere dramaticky je zaklapnete.
Daemonultimate Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Odesláno 8. března 2014 Je to podle vkusu každého dobrovolníka,osobně tohle řešení nevyhledávám.Postrádám v tom plusy,se sklopkou si vyloženě představuju toolový hodinky,ochrana skla,odlesky ve tmě,to beru.
cigi Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 výtečný, parádní - skoro nejlíp vyřešená datumka, co jsem kdy viděl !! zespodu víčka bych instaloval foto rodiny .... I ten cifr otevřený je dobře geometricky vyřešený - Gratuluji Hamiltonům z ničeho udělali NĚCO.
PhoeniX Odesláno 12. března 2014 Nahlásit Odesláno 12. března 2014 (upraveno) Image Hamiltonu se mi v minulosti příliš nepozdávala, ale v posledních dvou letech mám z firmy vyloženě dobrý pocit. Takový opak Glycine. Upraveno 12. března 2014 uživatelem PhoeniX
azraelsk Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 pozrel som si prvy obrazok, a zacal som o sebe pochybovat...reku ze nevidim rucicky, kde to ma sakra ukazovat cas...:-)ako vychytavka celkom dobre, ale ako pise kolega nad mnou, uz som videl aj krajsie hamiltony
Radkis Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 Na prvý pohľad nič moc, ale čím viac na nich pozerám, tým sú zaujímavejšie. Tiež sa mi páči, ako tá dátumovka vynikne.
StanoBare Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Odesláno 14. března 2014 ...a že radšej by som videl čas a po tom odklopení dátum.
davidn Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 pro mě nic moc, na hodinkách chci vidět čas hned, ale fandy si to určitě najde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se