Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jak jsem naznačil v jiném vlákně, plivání na Breitling mě přimělo koupit si další kousek. Co vám budu povídat, nelituji :-)

Zároveň si Navitimery (vlevo) objednal kamarád, tak se u mně dnes večer sešla pěkná švýcarská trojka.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

docela bych je rád někdy viděl naživo, gratuluji

Posted

Ondraji, kdykoli - stačí říct, až půjdeš kolem Pankráce /víš kudy/ radši den předem, abych zrovna neměl jiné..

Guest Kamil
Posted

Ty modré jsou jaký model? Taky bych se na ně podíval.smile.gif

Posted

Modré jsou B-2 starší verze. Novější měla kulaté indexy a inverzní subdialy.. Starší se mi líbila víc a ještě jsem jí na eBay schrastil :-)

Posted

Dík za link - oplácím to dalšími dvěma:

http://www.breitlingsource.com/

www.navitimer.net

Teď tam dávají kalibr 22 (ETA 2892-A2 s modulem chronografu).

Má dvě zvláštnosti - jedna je vidět - 24h hodinovka (ještě jsem si na ní nezvyknul) a flyback.

Posted

Má dvě zvláštnosti - jedna je vidět - 24h hodinovka (ještě jsem si na ní nezvyknul) a flyback.

Na to jsem se chtěl zrovna zeptat. Čas se dá jednoduše odečítat pouhým shlédnutím polohy ručiček a to u 24 hodinovek je celkem problém.

Jedny ruské mám a vždy jsem se musel soustředit na to, kolik je vlastně hodin.

Posted

Na to jsem se chtěl zrovna zeptat. Čas se dá jednoduše odečítat pouhým shlédnutím polohy ručiček a to u 24 hodinovek je celkem problém.

Jedny ruské mám a vždy jsem se musel soustředit na to, kolik je vlastně hodin.

No problém to je smile.gif Až si zvyknu, dám vědět. Ale tipuju, že do týdne to nebude..

Posted

herrgot, z té dvacetičtyřhodinovky by mi ruplo v bedně. fakt se mi líbí ty b-2

Posted

ještě jsem se musel vrátit:) jeremy, technický dotaz: jak se u toho 24ciferníku zjišťuje čas? chápu to dobře, že na obrázku je 1:45?

Posted

ještě jsem se musel vrátit:) jeremy, technický dotaz: jak se u toho 24ciferníku zjišťuje čas? chápu to dobře, že na obrázku je 1:45?

Jojo (to jsem je ještě nenařídil) - je tam tak nějak 1:52.

Tj. minutovka je standardní, hodinovka o půlku pomalejší.

Posted

ano ano, zmátla mě jedna z těch stupnic 45-50-55 smile.gif 1:52 to sedí. no, měním názor, je to jen otázka zvyku. ale stejně mám rád klasické dvanáctky:)

Posted

Není to tajné a lze to zopakovat. 3000 EUR plus pár EUR poštovné z Německa plus cca 300 Kč poštovné z Čech plus provize pro mě - láhev whiskey.

Všechny doklady potvrzené, s aktuálním datumem, razítkem prodejce, a proraženým záručním listem. Funglovky. Platba až proti hodinkám, žádná záloha.