Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 3. 2014 v 15:27, Kostra napsal:

Pecka Ondro, vypadá to jeste lépe, než jsem čekal. Šmarja, jak já jsem naočkovaný.

:) :) :) seš pěkně chycenej ;)

V 3. 4. 2014 v 19:49, M-72 napsal:

Čoveče Ondro, já jsem si všimnul až teď, že máš takovéhle krásky... Moonwatche :)

Gratuluji dodatečně!

Díky Michaeli, zdá se že mě jen tak neopustí

V 4. 4. 2014 v 20:54, seven.of napsal:

Ondro prosim, cim to fotis? A nerikej mi, ze ifonem ctyrkou :D

Jinak samozrejme gratulace, sedi ti bezvadne!

Néé, upgradoval jsem na 5s :)

Odesláno
  V 5. 4. 2014 v 6:41, misoo napsal:

Krasa... Nespekuluj, tah je tah! ;)

Máš naprostou pravdu, tah se mi zatím líbí nejvíc ,ale to NATO taky není zlé. A tesim se na novy remen od Zrna

post-18261-0-67696600-1396875368_thumb.jpg

Návštěvník dabelM
Odesláno
  V 7. 4. 2014 v 12:56, Ondrej71 napsal:

Máš naprostou pravdu, tah se mi zatím líbí nejvíc ,ale to NATO taky není zlé. A tesim se na novy remen od Zrna

Máš to NATO fakt k Moonwatchům vychytaný   :jawdrop:

Návštěvník dabelM
Odesláno
  V 10. 4. 2014 v 17:07, Ondrej71 napsal:

...

Díky za tvoje FAMÓZNÍ fotografie. Utvrzuješ mě v tom, že jsem si vybral velmi zajímavé hodinky s rodokmenem.

Odesláno

Ondro, já tě asi roztrhnu. Celé dnešní odpoledne jsem trávil tím, že jsem oťapával všechny hodinky co mám doma a vnitřně se srovnával s tím, že je budu muset pustit, aby bylo na Moony. Zjistil jsem, že je mám všechny tak rád a že pohromadě dávají takový smysl, že si je raději nechám a na Moony počkám, asi na dvě hodiny jsem dosáhl vnitřní vyrovnanosti, harmonie a klidu a pak já blbec rozkliknu toto vlákno a je po vnitřním klidu a už v tom zase lítám. Opět neskutečně krásné fotky úžasných hodinek, klobouček.

Odesláno
  V 10. 4. 2014 v 18:22, dabelM napsal:

Díky za tvoje FAMÓZNÍ fotografie. Utvrzuješ mě v tom, že jsem si vybral velmi zajímavé hodinky s rodokmenem.

V 10. 4. 2014 v 20:21, Kostra napsal:

Ondro, já tě asi roztrhnu. Celé dnešní odpoledne jsem trávil tím, že jsem oťapával všechny hodinky co mám doma a vnitřně se srovnával s tím, že je budu muset pustit, aby bylo na Moony. Zjistil jsem, že je mám všechny tak rád a že pohromadě dávají takový smysl, že si je raději nechám a na Moony počkám, asi na dvě hodiny jsem dosáhl vnitřní vyrovnanosti, harmonie a klidu a pak já blbec rozkliknu toto vlákno a je po vnitřním klidu a už v tom zase lítám. Opět neskutečně krásné fotky úžasných hodinek, klobouček.

Díky kluci. Jsem rád, že se fotky líbí :)

post-18261-0-44320700-1397193694_thumb.jpg

Odesláno

V 11. 4. 2014 v 6:21, the MJ napsal:

kdyz vidim tvoje fotky nejenom můnů

:) díky

V 11. 4. 2014 v 6:34, tenge napsal:

krásnej kousek...a pěkný fotky...čím to prosímtě fotíš?

díky. Donedávna IP4, teď IP5s :) Na pořádnej foták jsem nějak nestihl ještě našetřit, kvůli hodinkám ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...