beatle Odesláno 14. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 To dynko s pruhledem by se muselo vyrobit. Ale ja si myslim, ze ho nepotrebujes. Dokud jsem ho nemel, strasne jsem ho chtel. Ted ho mam a radeji bych byl bez... U oblekovek by ten pruhled asi slusel, ale da se zit bez nej. Stejne to nebudou posledni hodinky, tak ty dalsi si vemes s pruhledem A ja doufal ze budou posledni proto ten dlouhej a peclivej vyber a otravovani vsech okolo s radami.
vareka Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 jednou koupíš a pak už jen pokračuješ :-). Poslední pravděpodobně nebudou. Vybíral jsem před 4mi měsíci. Pokud to pomůže, tak jsem to popsal zde:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/68004-tissot-luxury-automatic-watches-for-2013/&do=findComment&comment=1062108 Jestli to mají být poslední hodinky, odhlas se z chronomagu a zapoměň heslo :-)
nickolas Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 Beatle, treba budes vyjimka potrvzujici zdejsi pravidlo, ale to bych ti snad ani nepral Preju ti aby byly nafurt, to jo, ale posledni? To by bylo skoda
misoo Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 (upraveno) nechces moje sarxy? maju vsetko co chces... 40mm, na moju 18,5 ruku su optimalne, kazdodenky na tahu, kozke, priehlad... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66706-seiko-sarx/page-9 Upraveno 14. dubna 2014 uživatelem misoo
Alexion Odesláno 14. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2014 beatle sice pise ze nechce japonsku produkciu a ze teda len po sviajciaroch tuzi. osobne si myslim ze tymito sarxami by bol zahojeny a este by aj usetril :-)do toho beatle do toho !
beatle Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 beatle sice pise ze nechce japonsku produkciu a ze teda len po sviajciaroch tuzi. osobne si myslim ze tymito sarxami by bol zahojeny a este by aj usetril :-)do toho beatle do toho !Vsiml jsem si jich v prodejni sekci a chvili zvazoval. Ale proste chci, aby moje prvni poradne hodinky byly Svycarske produkce. Kdysi jsem mel nejake automaty od citizenu a nebylo to spatne... Ale ted to nechci
beatle Odesláno 15. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 A propo, na kolik hodnotite tah u tech FC (mysleno financne)? Dnes mi z Koscomu oznamili ze by mi prehodili ty se svetlym cifrem na tah, ale z 19k na remenu je 26k na tahu (podotykam, ze mi to nabizi za cenu hodinek na tahu, ne ze pricetli cenu tahu). Pomijim fakt, ze ty na tahu jsem si tam zkousel minuly tyden a jsem presvedceny ze byly za 21k (na remenu za 19k) a najednou jsou po nejake korespondenci na eshopu za 26k. Ale to nechci nikomu sahat do svedomi, je fakt, ze jinak byli vstricni, muzu se plest. Proste mi rozdil 7k prijde hodne, kdyz venku del rozdil varianty na remenu a tahu 100 eur.
Dali Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Já to vidím tak, že se tě snaží natáhnout. Jestli jsi si je prohlíd a vyzkoušel, a víš, že je chceš, tak je kup kdekoli jinde na záruku se vykašli, kdyby nehůř, tak je Mechano vždycky opraví. Pravděpodobnost, že se s nima něco stane v záruční době je poměrně malá. http://www.chrono24.cz/frederiqueconstant/index-slim-date--id2457369.htmhttp://www.chrono24.cz/frederiqueconstant/classics-index-automatic-stainless-steel-mens-watch-303s5b6--id2499448.htm?dosearch=false&searchexplain=false&resultview=list&sortorder=0&maxAgeInDays=0&watchTypes=U&manufacturerIds=99&gender=1401&movementTypes=1&caseMaterials=4&caseDiameter=40&dialColor=701&functions=1022&urlSubpath=/frederiqueconstant/index.htm&manufacturerIds=99
beatle Odesláno 16. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Rozhodnuto. Diky vsem za rady a traveni casu mojim vice nez komplikovanym vyberem. Vysledek potom hodim do chlubirny
beatle Odesláno 16. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Rozhodnuto. Diky vsem za rady a traveni casu mojim vice nez komplikovanym vyberem. Vysledek potom hodim do chlubirny
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se