Přejít na obsah

VintageVDB ATTACK

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Průměr cifru je jen půlka z průměru hodinek.

Minutová ručka má podle poměrů délku 12mm. A hodinová je menší než průměr korunky. Čitelnost? Ledaže by to sklo fungovalo celý jako lupa.

A ta luneta je dělaná s přesností raznice na bramborový placky...

Ani ten způsob těsnění dýnka z toho nedělá bůhvíjaký dajvry...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

to bandicoot - a na 100% se to vždy povede :lol:  . Ovšem zpravidla ne od Tebe. Zrovna od Tebe jsem to nečekal, od kritizování máme jiné mistry.

Tento výrok  "A ta luneta je dělaná s přesností raznice na bramborový placky..." , to jsem se mohl přetrhnout  :lol:  :lol:  :lol: .

Odkaz ke komentáři

Většinou modely VDB beru,tady to ale nezkousnu.Tak jako nemusim zelený rolády,tak už vůbec nemusim tohle.Pouzdro se mi líbí,ručičky i indexy,korunka na čtyřce taky.Pěknej obrázek umístění strojku.Indexy na lunetě teda už nic moc.Ale tímhle smějícím se žabím cifrem u mně opustili hranici kam ještě jo.Ale na otázku,jestli bych je nosil,odpovídám určitě.

Odkaz ke komentáři

Jó, jak já se vždycky tyhle všechny reakce těším.

Edit - teď může situaci zachránit jedině cigi.

U mňa spojenie nemecké hodinky znamená precíznosť spracovania spojenú s dávkou konzervatívneho dizajnu a táto firma je úplne mimo tohoto ponímania. Vintage neznamená, že to má vyzerať tak, ako keby som to sám vyrobil doma nástrojmi z doby bronzovej. Dobre, trošku preháňam ;)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

Ono je to totiž takhle. Teď trochu lituji, že jsem nechal všechna svá vlákna smazat, VintageVDB ať už podle vás vyrábí své hodinky bůhvíjak zpotvořené, vždy používá raritní vintage kalibry. Ať už je to tenhle Clebert, nebo v jiných případech Rolex, Eterna, Longines a jiné a jiné.

Odkaz ke komentáři

mne sa ten ich crazy dizajn vo vacsine pripadov paci, okrem toho sa mi taktiez paci pouzivanie vintage kalibrov a keby mam na ich hodinky ruku, tak by som uz davno uvazoval nad kupou niektoreho modelu.proste sa s tym vedia chalani vyhrat tak, ze sa na tie hodinky clovek musi pozriet :)

Odkaz ke komentáři

Ono je to totiž takhle. Teď trochu lituji, že jsem nechal všechna svá vlákna smazat, VintageVDB ať už podle vás vyrábí své hodinky bůhvíjak zpotvořené, vždy používá raritní vintage kalibry. Ať už je to tenhle Clebert, nebo v jiných případech Rolex, Eterna, Longines a jiné a jiné.

Priznam se,ze to bylo u tvych postu k VDB to prvni,po cem jsem sel,omrknout to,co tam hosi zase napasovali,nutno podotknout,ze tyhle vintazni kalibry maji sakra svoje kouzlo a jejich porizeni taky nebude za hubicku,coz se samozrejme nutne musi odrazit v cene...

Odkaz ke komentáři

Tak tohle je attak na všechno, co je vám drahé,.kámové, co ???  Takhle prznit starý krásný úctyhodný stroječky :D :D - to dovedou jen v erfurtu ( nebo tak nějak)  - Ještě to budete pár oběhů slunce rozdejchávat, ale pak to budete chtííííít !!

Samosebou supr kousek na míle před banalitou běžné swiss produkce - já si osobně nejvíc libuju v detailu lunety, jejíž ozubení se ne a ne trefit do hran dvanáctiúhelníku :D :D - to se vám musí přímo zvedat kufr !!!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...