VintageLover Odesláno 7. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2016 Je to pro mě vždycky hrůza, ale nebyly by jiné, tak si říkám, že to tak má být. Doufám, že snad někdy po prázdninách. Nikde nic není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 19. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 Pár fotek, co jsem ještě našel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 to je fakt paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 To jsou aktualni nebo zase ty vyrazene? Kazdopadne parada to je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 To je takový mix všeho. JLC, SIlverstone, Movado, Moony, Pogue, Orlík, Viceroy zůstaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Ty zlaté autávie jsou (byly) stejně (pro mě) nej. Těch asi moc nebylo. Nejsem si jistý, jestli jsem někdy viděl nějaké na prodej kromě nějakého inzerátu dvou dost odrbaných kousků na bazoši... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Jedny pěkné jsou na FB Heuer Vintage clubu a pak má jedny peckovní blackhead od Stepina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Movada krásně prokoukly! Silverstone skvělé. Krásné to máš chlape. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. června 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Díky Martine Movado ještě nejsou hotové, ale až budou, tak to bude pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Žlutá je prej v kurzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Columbo mě přivedl na tohle tvoje vlákno. Je to tu děsivě až šíleně krásné. Přesto mi přijde, že ty první dvě - Elton "Ferrari" a zlaté CHRONOGRAPHE SUISSE v sobě mají ještě něco trošku "srdcovatějšího" než ty následující skvosty. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Díky moc za chválu. Máš pravdu s těmi Elton Sporty, ty jsem dával dokupy dlouho, ale nějak se mi okoukaly a šly do světa.Chronographe Suisse jsou pro změnu u správného člověka, pro kterého, troufám si tvrdit, jsou srdcovkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Karle, pěkné retro fotky . Některé Tvoje bejvalky jsem asi měl vzít, dodnes mě to hryže. Třeba Tudory nebo Data, i když ty v inzerci nebyly. A nesmím zapomenout na Jedi :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2016 Díky moc, Ríšo. To mi povídej, dodnes mě to mrzí a nejraději bych všechny koupil zpátky.Hlavně Longiny mi chybí. Ty, co máš Ty, byly nejlepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2016 Něco z minulého týdne... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Krásné, jenom jeden problém to má, že Ti tato sestava (nejspíš) dlouho nevydrží pohromadě . Carrery na prodej a zlatým autávkám dávám také krátkou dobu . Jo a ve vlákně "kolik máte hodinek" jsem zahlídl, že máš mít taky Tissot Seastar Visodate T.12 Super Compressor. Ty jsem snad ještě neviděl. Bylo by foto, prosím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 No, je to u mě každý měsíc jinak. Tissoty mám v servise, ale jedná se o tento model.http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-Tissot-T12-Visodate-Seastar-42mm-Automatic-Mens-Steel-Compressor-Watch-/371788212159 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 (upraveno) V 16. 11. 2016 v 13:48, VintageLover napsal: No, je to u mě každý měsíc jinak. Tissoty mám v servise, ale jedná se o tento model.http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-Tissot-T12-Visodate-Seastar-42mm-Automatic-Mens-Steel-Compressor-Watch-/371788212159 Zajímavý je, jak je jedna korunka "proříznutá" skrz pouzdro až nahoru, a druhá je níž a zhora schovaná. To je jen design, nebo to má nějaký užitný záměr? Upraveno 16. listopadu 2016 uživatelem kvartus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 16. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Řekl bych, ale je to jen můj názor, že je to pro lepší manipulaci s vnitřní lunetou, kterou se tou vrchní korunkou otáčí.Druhá spodní je na natahování, ale hodinky jsou automaty, takže se nepředpokládá, že by někdo s korunkou v pohotovosti manipuloval.Při nastavování času, kdy se korunka povytáhne, tak to působí podobně jako nahoře, tzn. líp se s ní manipuluje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvartus Odesláno 16. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Díky za rychlou odpověď. Něco takového jsem tušil, ale přišlo mi, že to není obvyklé a vypadát to zajímavě. Mám na svých Wardech taky vnitřní lunetu, ale tam jsou korunky ve stejné výšce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se