Přejít na obsah

Karlovo okénko

VintageLover

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 220
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Pár fotek, co jsem ještě našel. :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty zlaté autávie jsou (byly) stejně (pro mě) nej. Těch asi moc nebylo. Nejsem si jistý, jestli jsem někdy viděl nějaké na prodej kromě nějakého inzerátu dvou dost odrbaných kousků na bazoši...

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...

Columbo mě přivedl na tohle tvoje vlákno. Je to tu děsivě až šíleně krásné. Přesto mi přijde, že ty první dvě - Elton "Ferrari" a zlaté CHRONOGRAPHE SUISSE v sobě mají ještě něco trošku "srdcovatějšího" než ty následující skvosty. Díky.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Krásné, jenom jeden problém to má, že Ti tato sestava (nejspíš) dlouho nevydrží pohromadě :).

Carrery na prodej a zlatým autávkám dávám také krátkou dobu :lol2: .

Jo a ve vlákně "kolik máte hodinek" jsem zahlídl, že máš mít taky Tissot Seastar Visodate T.12 Super Compressor. Ty jsem snad ještě neviděl. Bylo by foto, prosím ? :smile_anim:  

Odkaz ke komentáři

No, je to u mě každý měsíc jinak. :D

Tissoty mám v servise, ale jedná se o tento model.

http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-Tissot-T12-Visodate-Seastar-42mm-Automatic-Mens-Steel-Compressor-Watch-/371788212159

Odkaz ke komentáři

V 16. 11. 2016 v 13:48, VintageLover napsal:

No, je to u mě každý měsíc jinak. :D

Tissoty mám v servise, ale jedná se o tento model.

http://www.ebay.com/itm/VINTAGE-Tissot-T12-Visodate-Seastar-42mm-Automatic-Mens-Steel-Compressor-Watch-/371788212159

Zajímavý je, jak je jedna korunka "proříznutá" skrz pouzdro až nahoru, a druhá je níž a zhora schovaná. To je jen design, nebo to má nějaký užitný záměr?

Upraveno uživatelem kvartus
Odkaz ke komentáři

Řekl bych, ale je to jen můj názor, že je to pro lepší manipulaci s vnitřní lunetou, kterou se tou vrchní korunkou otáčí.

Druhá spodní je na natahování, ale hodinky jsou automaty, takže se nepředpokládá, že by někdo s korunkou v pohotovosti manipuloval.

Při nastavování času, kdy se korunka povytáhne, tak to působí podobně jako nahoře, tzn. líp se s ní manipuluje.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...