Přejít na obsah

Habring? Time Date Pilot & Time Only Pilot

Doporučené příspěvky

Návštěvník Alda
Odesláno

Habringy jsou na zivo nadherne, ve Vidni jsem z nich nemohl spustit oci. Perfektni hodinky za nemale penize.

Odesláno

Perfektni hodinky za nemale penize.

Nevím jak moc se změnila cenová politika, ale mně Habringy přišly s tím co nabízí a v porovnání s běžnou komercí relativně levné.

Tak např Doppel 2.0 přímo od autora byl levnější než jakýkoliv Doopelchronograph od IWC.

Návštěvník Snow
Odesláno

Kdysi jsem chvíli koketoval s koupí prvního Doppelchronographu - Doppel 2.0.

Ale zaboha jsem nebyl schopen rozlousknout volbu ciferníku - ať tam dají u Habringů jakoukoliv barvu, je to skvělý.

Ajaj, měl si koupit, měl.

Taková krása, modré jsou nádherné.

zdroj - Watches by SJX?

Odesláno

No to je sen ........ Traumuhr.

Ta datumka je jedna z nejlépe umístěných, co jsem viděl, na nechronografech neruší trojúhelníčky na pětiminutách ......  to je na výlet do Korutan.

Odesláno (upraveno)

No, dneska mám kousavou - na co si asi pí. Habring myslí, že jsou ty indexy čtvrtin minuty ??  No, už můžu klidně říct, že kašírku neberu.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

No, dneska mám kousavou - na co si asi pí. Habring myslí, že jsou ty indexy čtvrtin minuty ??  No, už můžu klidně říct, že kašírku neberu.

Mně to nevadí, porcovat si minutu velkou ručičkou. Jen bych měl strach, aby to pak vždycky ladilo s tou vteřinovkou, jako na obrázku, aby se mi ty dvě ručky "nerozběhly" při nastavování času každá jinak. Jestlipak to mají pořešené? 

Odesláno

super, nadherny ty modry chrona...

Ajaj, měl si koupit, měl.

Taková krása, modré jsou nádherné.

attachicon.gif1.jpg

zdroj - Watches by SJX?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...