Návštěvník Snow Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Habring? Time Date Pilot & Time Only Pilot zdroj - http://www.masterhorologer.com/2014/03/habring-time-date-pilot-time-only-pilot.html?utm_source=BP_recent 1
bandicoot Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Kdysi jsem chvíli koketoval s koupí prvního Doppelchronographu - Doppel 2.0.Ale zaboha jsem nebyl schopen rozlousknout volbu ciferníku - ať tam dají u Habringů jakoukoliv barvu, je to skvělý.
Návštěvník Alda Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Habringy jsou na zivo nadherne, ve Vidni jsem z nich nemohl spustit oci. Perfektni hodinky za nemale penize.
bandicoot Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Perfektni hodinky za nemale penize.Nevím jak moc se změnila cenová politika, ale mně Habringy přišly s tím co nabízí a v porovnání s běžnou komercí relativně levné.Tak např Doppel 2.0 přímo od autora byl levnější než jakýkoliv Doopelchronograph od IWC.
JaRooN Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Krásné kousky. Každá barevná varianta má něco do sebe. Asi bych si tentokrát neuměl vybrat...
Mapo Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Táto značka to vie, je to skvost. A tie modré... jednoduché a pri tom nádherné.
Návštěvník Snow Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Kdysi jsem chvíli koketoval s koupí prvního Doppelchronographu - Doppel 2.0.Ale zaboha jsem nebyl schopen rozlousknout volbu ciferníku - ať tam dají u Habringů jakoukoliv barvu, je to skvělý. Ajaj, měl si koupit, měl. Taková krása, modré jsou nádherné. zdroj - Watches by SJX?
JAJA Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Piloty jsou hezké, ale doppelchrono je pecka.
JohnDoe Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Ty doppely jsou opravdu parádní, za mě ovšem vítězí šedé provedení.
McStinger Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Odesláno 15. března 2014 Piloty ma neoslovili, ale kvôli doppelchronu by som si nechal kus kolena navŕtať. Výber farby by som kľudne nechal na vŕtajúcom (nejaký záujemca?).
cigi Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 No to je sen ........ Traumuhr. Ta datumka je jedna z nejlépe umístěných, co jsem viděl, na nechronografech neruší trojúhelníčky na pětiminutách ...... to je na výlet do Korutan.
cigi Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 (upraveno) No, dneska mám kousavou - na co si asi pí. Habring myslí, že jsou ty indexy čtvrtin minuty ?? No, už můžu klidně říct, že kašírku neberu. Upraveno 20. března 2014 uživatelem cigi
Viktor Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 No, dneska mám kousavou - na co si asi pí. Habring myslí, že jsou ty indexy čtvrtin minuty ?? No, už můžu klidně říct, že kašírku neberu.Mně to nevadí, porcovat si minutu velkou ručičkou. Jen bych měl strach, aby to pak vždycky ladilo s tou vteřinovkou, jako na obrázku, aby se mi ty dvě ručky "nerozběhly" při nastavování času každá jinak. Jestlipak to mají pořešené?
cigi Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 áááha !!! jestli to mají pořešené, tak v tom zas lítám
Kid_A Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 super, nadherny ty modry chrona... Ajaj, měl si koupit, měl. Taková krása, modré jsou nádherné. 1.jpg zdroj - Watches by SJX?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se