Přejít na obsah

TOURBY Lawless Diver 42MM

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Já toho tam vidim víc,vteřinku nevýjimaje,při pohledu na cifr další z řad celkem všedních potápek,s tím dýnkem se ale vyřádili.Německo na cifru,co to má vlastně za strojek?Aha,cifr a pouzdro němci a Eta.No,čekal jsem víc.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

mne sa celkom pacia, fajne tool potapky. vyzera ze maju dobry tvar puzdra, dobre sedia na ruke a paci sa mi, ze sa da vybrat lestena / brusena varianta :)

PS: pripominaju mi trochu black bay :)

PS2: za mna jednoznacne brusene, aj puzdro aj cifernik s rucickami sa mi viac pacia! cenu som nenasiel, neviete niekto?

post-22327-0-81930100-1394785981_thumb.jpg

post-22327-0-22811500-1394785990_thumb.jpg

post-22327-0-80351200-1394786137_thumb.jpg

post-22327-0-86970400-1394786144_thumb.jpg

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno (upraveno)

edit. jsem splet cenu, před tím jsem čučel na jiné a nějak se mě to popletlo. Sorry

Upraveno uživatelem saida
Odesláno

Jsou jednoduchý, přehledný jak mají potápky být. Jenom tu hodinovou ručku bych asi nechtěl takhle ufiklou. A to dýnko je parádní. Vypadá že je hodně plastický. Já bych si náramek schválně utáhl co to jde, až bych měl na ruce modřinu v podobě toho Poseidona (Neptuna) nebo co je to za fešáka.

Odesláno
  V 14. 3. 2014 v 8:33, misoo napsal:

mne sa celkom pacia, fajne tool potapky. vyzera ze maju dobry tvar puzdra, dobre sedia na ruke a paci sa mi, ze sa da vybrat lestena / brusena varianta :)

PS: pripominaju mi trochu black bay :)

PS2: za mna jednoznacne brusene, aj puzdro aj cifernik s rucickami sa mi viac pacia! cenu som nenasiel, neviete niekto?

Pridávam sa, pekne si to vystihol. Low cost Black Bay.

Páčia sa mi.

F.

• po měsících...
Odesláno

Ja teda v tom vidim spis Pelagos, nez Black Bay, ale jak pisal Jankoxxx, ten cifr je Damasko. Hlavne kolem indexu 12.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...