Návštěvník Snow Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Baselworld 2014 - Four new Chopard Chopard L.U.C 1963 Chopard Grand Prix de Monaco Historique 2014 Chrono Chopard Happy Sport Tourbillon Joaillerie Chopard Happy Sport Medium Automatic Two Tone zdroj - http://www.watch-insider.com/news/pre-baselworld-2014-chopard-timepieces/ 1
cigi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Bicolor nekomentuji. Ostatní jsou úderný přesně cílený pecky !! Vybral bych si asi zlatý chronometr s římskými čísly, na chronografu je ne můj vkus příliš serepetiček.
Viktor Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Zdá se mi na těch zlatejch chronometrech až moc výraznej číselník, tak nějak až "leze" ven z hodinek. Třeba to v reálu nebude tak mocný. Ty červený čísla na vteřinovým subčíselníku v kombinaci s "tlustou" kapkou na indexech by taky mohly časem spíš vadit než těšit. Celkově mi přijdou trochu nařvaný, ale to byl asi úmysl, aby si každý všimnul, že má člověk zlatý hodinky. Pro ty, co si nechtějí koupit Pateky, Lange nebo Vacherony. Konečně zase jeden chronograph s barevně oddělenýma funkcema stopek, to vždycky potěší. Líbí se mi, a to nejsem velkej fanda "rallye/moto" hodinek.
cigi Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 (upraveno) Viktore, mně právě to výrazný číslování a červený indexy zaujaly jednak to docela odpovídá kapesní předloze a druhak mi to přijde neomšelý. Přesně, jak píšeš, když je někdo staromilec, ale nestojí o nenápadný půvab buržoazie, a přitom není sportsman, má po čem sáhnout. Podobně jako třeba reverso rouge. Upraveno 18. března 2014 uživatelem cigi
Viktor Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Já bych raději bral tyhle VC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Perfektní kontrast v modelových řadách, moderní sportovní chrona až k mírně přehnanejm symbolům na tlačítkách hned po klasice připomínající kapsáče.Dámská řada taky parádní.Proti bi nemám v tomto případě vůbec nic,takové dvě bi přítelkyně dokaží člověka taky pěkně rozdovádět.Jistě,záleží na kvalitě,ale ta je tady zaručena.
Návštěvník Snow Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Pro Chopard Grand Prix de Monaco Historique má slabost, nicméně poslední verze se mi nelíbí. Předešlé verze se mi zdály zdařilejší, ať už to byly Monaca z roku 2008 nebo 2012. Chopard Grand Prix de Monaco Historique 2008 Chopard Grand Prix de Monaco Historique 2012 zdroj - watchtime.com? Edit - doplnění zdroje Edit - navíc Chopard na NATO je dehonestace modelu a značky zdroj - watchtime.net? Upraveno 19. března 2014 uživatelem Snow
Daemonultimate Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Tý žlutý je tam jak v dětském pokojíku a nápisy také zrovna nešetřili.Nejvíc mě bere ta starší verze bez barviček.
Loni Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2014 Presne tak, cim novsi model tym horsim smerom... Sent from my iPad using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se