Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 905
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

1. zekon7302

2.

3. baza

4.

5.

6. svkfan

7. Kristian.nov

8. 

9.

10.

11.

12.

13. Honza.manta

xx.sinoba

Odesláno

Omlouvám se za OT, ale nedá mi to. 

Proč si necháte dělat (resp. obecně, proč PRIM dělá) vodotěsnost jenom 60m (50m)? Je to takový problém (v provedení/v ceně) udělat WR aspoň 100m?

Jinak hodinky vypadají moc pěkně a doufám, že do nějaké další limitky se už připojím!

Odesláno

Omlouvám se za OT, ale nedá mi to. 

Proč si necháte dělat (resp. obecně, proč PRIM dělá) vodotěsnost jenom 60m (50m)? Je to takový problém (v provedení/v ceně) udělat WR aspoň 100m?

Jinak hodinky vypadají moc pěkně a doufám, že do nějaké další limitky se už připojím!

Problém to určitě není, 60m bylo na původních a my jsme to tak chtěli. Je to testováno na skutečných 6atm, myslím si že snesou i víc. Popravdě, víc jak 5-6metrů jsem v životě nebyl a na profipotápění bych si vzal minimálně 200m.

Odesláno

Problém to určitě není, 60m bylo na původních a my jsme to tak chtěli. Je to testováno na skutečných 6atm, myslím si že snesou i víc. Popravdě, víc jak 5-6metrů jsem v životě nebyl a na profipotápění bych si vzal minimálně 200m.

Tak to jo. Chyba je tedy na mé straně ve vnímáni označení vodotěsnosti :-) Děkuju

Odesláno

Někde sem četl, že sou snad testovaný na těch 10at... Ale já si myslím, že 6at se šroubovací korunkou, je pro normální plavání úplně v pohodě...

No né jenom na plavání, vždyť původně byli testovány na požadavek pro armádní potápěče, ti se fakt potápěli :)

Odesláno

Původní Orlíky byly testovány na skutečný ponor do 60 metrů - hloubka Orlické nádrže. Takže to žádná ostuda není. Navíc se šroubovací korunkou musí vydržet minimálně 10Atn a spíš ještě víc. Těch 60 je jen kopírování historie.

Odesláno (upraveno)

Pánové, vzhledem k nutnosti nasměrovat finance jinam, dávám k dispozici pořadové číslo 10.

Edit: překlep

Upraveno uživatelem hirsch
Odesláno

1. zekon7302
2. huhu4d
3. baza

4.

5.Panedge
6. svkfan

7. Kristian.nov

8. Viktor

9.

10.

11.

12.

13. Honza.manta

14.

15.

16. Gunman

17. Viktor

18. Viktor

19. Viktor

20. Viktor

xx.sinoba

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...