sharz Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Jacob & Co. Astronomia Tourbillon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: ablogtowatch.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo_ba Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 predpokladana cena ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Astronomiakální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 nářez! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 brutalni zalezitost..... dovedu si predstavit, jak by jednoho nastvalo, kdyby si timhle casostrojem smrncl o dvere svyho bentley. nejenom, ze by si odrel lak, ale vysklil by si i strojovnu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAXIVITA Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Zdravím, pouze má úvaha - četl jsem, slyšel jsem, viděl jsem, že tourbillon se celkově otáčí 1x za 60sec - viz. video. Dle mého nijak nejde jako u "klasických srdcovek" uživatelsky bez vnitřního zásahu regulovat přesnost (vodorovné či svislé) odložení...tourbillon se neustále otáčí a tedy na samotné srdce uložené v kamenech a zároveň i na ostatní soukolí působí větší tření, než při stabilní vodorovné poloze - tato poloha zajišťuje nejmenší možné tření, jelikož osazení soukolí "klouže" po zanedbatelných vrchních plochách. Dle mého by bylo lepší řešení uložení min. srdce do vždyvodorovné polohy, která by se dala zabezpečit mechanickým gyroskopem... ...ale to řešení, že? Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Luxusní podívaná ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2014 Kua tak to je nehorázný mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 V 19. 3. 2014 v 21:46, MAXIVITA napsal: pouze má úvaha - četl jsem, slyšel jsem, viděl jsem, že tourbillon se celkově otáčí 1x za 60sec - viz. video. Dle mého nijak nejde jako u "klasických srdcovek" uživatelsky bez vnitřního zásahu regulovat přesnost (vodorovné či svislé) odložení...tourbillon se neustále otáčí a tedy na samotné srdce uložené v kamenech a zároveň i na ostatní soukolí působí větší tření, než při stabilní vodorovné poloze - tato poloha zajišťuje nejmenší možné tření, jelikož osazení soukolí "klouže" po zanedbatelných vrchních plochách.Dle mého by bylo lepší řešení uložení min. srdce do vždyvodorovné polohy, která by se dala zabezpečit mechanickým gyroskopem......ale to řešení, že? Hodinky s klasickým tourbillonem můžeš stále položit vodorovně nebo svisle. Něco jiného je to u víceosých tourbillonů.Řešení s gyroskopem, kde je setrvačka vždy vodorovně, také existuje - viz Zenith a jeho Zero Gravity Tourbillon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Jak váš kreslená dyznejofka tak zaujmout ?? Mně se z toho točí hlava a vůbec, i hudba k tomu videu je strašlivá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 nebo Franck Müller nebo Jágr-LeKultur...když byly jen kapsáče, tak stačila jedna osa (no, i když....) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAXIVITA Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 TO: závislák + nezávislák - díky tyto modely neznám, je vidět, že někdo přemýšlel - jenže stále si myslím, že oběh 1/60sec. v celkovém soukolí za předpokladu vždy vodorovné gyroskopické setrvačky setrvačky bude mít na komplexní tření větší zátěž než klasické automaty, které by byly ve vodorovné poloze. Tourbillon vždy a za každé situace bude rotovat...tedy není možné jako u automatů "vychytat" případné předcházení postavením strojku např. přes nos na devítku viz - má zkušenosthttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70994-edox/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Funthom95 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2014 Neskutečné...koukám se na to video v článku asi popáté...a nenacházim slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates 1979 Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 ultramazec , fakt nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Dost dobre,strojovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se