Karlos Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 Minulost ti nepřišla normální a odsuzuješ ji. Současnost ti taky nepřijde normální a neodsuzuješ ji. Proč?
bohus76 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Odesláno 22. března 2014 To Bithas-Netřeba se hrabat v ,čím víc do něj hrabeš,tím víc smrdí.
bithas Odesláno 23. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Nebojte pánové, nehrabu. Jinak na zděděné časoměrné stroje, mám docela štěstí. Před třemi měsíce zpátky odešel v požehnaném věku děda. Byl to syn výše uvedeného Jana a výborný chlap. Jako voják wehrmachtu skončil v ruském zajetí a podařilo se mu z toho pekla vrátit. Měl 40kg, tuberkulózu snad celého člověka a 3 roky žil z minuty na minutu. Nakonec nad tím osudem vyhrál a dožil se spokojeného stáří. A teta mi poslala krabici s nějakýma cetkama a tam ležely traktory, ale téměř v NOS stavu. Jak jsem ho znal, tak byl určitě první majitel, protože ze zásady nic použitého nekupoval. Mají akorát problém se strojkem, tak šly spolu s Zenithama na očistu.
borp18 Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 Mám dojem, že právě toto maji staré věci v nás vyvolávat. Diskusi o minulosti i současnosti. Díky, bylo moc zajímavé tuto diskusi přečíst.
Kid_A Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Odesláno 23. března 2014 za mě krásný kapesní hodinky z příběhem. a ve velmi zachovalém stavu. skvělé.
speedmaster1 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 řekl bych že jsou ty hodinky starší než z roku 1956
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se