People Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 kradnem z uhrfora. Nic viac tam nepisu. Obrazky bohate stacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Takové, wannabe Damasko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Přesně tak, Damasko s jinou korunkou....a proto fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Nuda v Stowe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Ja to vidim jak puzdro Flieger na "slabsich" steroidoch a cifernik vychadzajuci z Testafu T01. Podobnost s nejakou znackou tam bude furt, skor by som povedal ze to vyzera jak Sinn 566...Tu pise ze to je prototyp a po vikende bude dalsie info, mozno ina korunka... zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Je to takovej Sinn-Damasko mix,snad to ještě upravěj,jestli pak taky ,,udělali" něco z těch super Damasko nápadů,ty jsou pro mně favoritem,nejen ty technologie, ale taky day-date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Je to takovej Sinn-Damasko mix,snad to ještě upravěj,jestli pak taky ,,udělali" něco z těch super Damasko nápadů,ty jsou pro mně favoritem,nejen ty technologie, ale taky day-date.Jake super Damasko napady myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 (upraveno) Jake super Damasko napady myslis?Výpis z Chronoshopu,snad neva: - nerezová ocel, bez niklu, matná povrchová úprava, celkově tvrzené- tvrzené na garantovaných 60 HRC (710 Vickers HV)- povrchově upraveno černou, extrémně odolnou vrstvou Damest (2500HV)- integrovaná vnitřní antimagnetické pouzdro, odolno do 80,000 A/m (100 mT)- safírové sklo s oboustrannou antireflexní úpravou, do výroby lze zadat i variantu pouze s vnitřní AR vrstvou- těsnění skla z materiálu odolného vůči UV záření- těsnění pouzdra z materiálu Viton?, který poskytuje vysokou odolnost proti chemikáliím apod.- permanentní lubrikace korunky pomocí patentovaného mazacího prvku- šroubovací korunka chráněná konstrukcí pouzdra, tubus natahovací hřídele je pro snadnou údržbu našroubován v pouzdru (Damasko systém)- korunka, hřídel a tubus jsou tvrzeny na 60 HRC- obousměrně otočná luneta s přesným lícováním indexů, uložena v patentovaném systému keramických ložisek, chráněno těsněním proti prachu a nečistotám- vložka lunety tvrzená, odolná proti poškrábání s černou PVD úpravou- Na výběr jsou 2 varianty lunety s 60 minutovými indexy, nebo 12 hodinovými indexy- vodotěsnost 10 bar / 100 metrů dle normy DIN 8310- sklíčko je v pouzdru uchyceno způsobem, který odolá i náhlému negativnímu tlaku Upraveno 22. března 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 22. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2014 Ten Testaf 01 ma WR 200 a priehladne dno - antimagneticka odolnost je mimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazilisek Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Ty jsou super, přesně něco takového potřebuji Akorát bych možná postrádal day/date okýnko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 Napřed jsem nevěděl, co si o nich myslet, tak jsem to nechal uležet. A dost se mi líbí. S Damasko bych je nesrovnával, tyhle Stowy jsou totiž hezký. Když už, tak spíš Sinn 566, které se mi vždy líbily, ale přišly mi moc malé. Takže za mě dobrý, jen jsem zvědavý na živé fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 (upraveno) s červenou sekundovkou pusobi moc zajimave. minimalisticky...opět ale mi tam trochu cbybi stare logo... a velikost bych dal maximalne 42 mm. podoba s Damaskem je podle me usmevna.....nepodobaji se nahodou pilotky Damasko pilotkam Sinn....a nepodobaj se nahodou pilotky Sinn pilotkam Mark XVII od IWC.... Upraveno 23. března 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lac1 Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se