rmx Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 V Levnych knihach vyprodavaji QUARTZ hodinky ( ala SWATCH ), s celkem uchazejici krabickou. Hodinky maji vetsinou prazdnou baterii.
Guest Diskutér Posted May 20, 2007 Report Posted May 20, 2007 Super info, super hodinky a super krabička. Zejtra budou v levných knihách mrkat...
chaver Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 V Levnych knihach vyprodavaji QUARTZ hodinky ( ala SWATCH ), s celkem uchazejici krabickou. Hodinky maji vetsinou prazdnou baterii. Byl jsem tam. Krabičky za devět korun nejsou špatné, ale jsou použitelné pouze pro velikost do 38 mm včetně. Takže moje Prim Sport libovolné generace se tam vejdou, stejně tak carské poljoty s budíčkem. Navíc mají jakous-takous fixaci proti pohybu. Tož tak. Zatím jich mají dost a lepší nějaká krabička než žádná. Synovec projevil vážný zájem o letecké Prim (nikoli Hind ), takže mám vyřešený problém narozeninového balíčku. Samotné původní hodinky budou asi na vyhození (recyklaci), případně je může nosit někdo, kdo nechce vědět, kolik je hodin. Některé číselníky jsou brutálně nečitelné. Proč se takovéto věci vůbec vyrábějí???? To je znehodonocování surovin! Bohužel jsem výrobu podpořil zvýšením odbytu
spiderer Posted May 22, 2007 Report Posted May 22, 2007 V Levnych knihach vyprodavaji QUARTZ hodinky ( ala SWATCH ), s celkem uchazejici krabickou. Hodinky maji vetsinou prazdnou baterii. Byl jsem tam. Krabičky za devět korun nejsou špatné, ale jsou použitelné pouze pro velikost do 38 mm včetně. Takže moje Prim Sport libovolné generace se tam vejdou, stejně tak carské poljoty s budíčkem. Navíc mají jakous-takous fixaci proti pohybu. Tož tak. Zatím jich mají dost a lepší nějaká krabička než žádná. Synovec projevil vážný zájem o letecké Prim (nikoli Hind ), takže mám vyřešený problém narozeninového balíčku. Samotné původní hodinky budou asi na vyhození (recyklaci), případně je může nosit někdo, kdo nechce vědět, kolik je hodin. Některé číselníky jsou brutálně nečitelné. Proč se takovéto věci vůbec vyrábějí???? To je znehodonocování surovin! Bohužel jsem výrobu podpořil zvýšením odbytu To by me taky zajimalo, myslim, ze snad i vyrobni cena musi byt vyssi nez prave tech 9,- Kc..
stary doktor Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 (edited) Asi bude ta cena vyšší než devět korun, ale nepodstatně. Četl jsem na nějaké americké stránce, kde porovnávají švýcarské a asijské (čínské) strojky, vysvětlují rozdíly, uvádějí charakteristické odlišnosti a trpělivě vysvětlují stěžujícím si kupujícím, že za 180,-USD opravdu,ale opravdu, nemohou očekávat pravé Rolexy. Uvádějí, že takových stížností dostávají až 20 denně a že žasnou nad lidskou naivitou. Právě tam tvrdí, taky se mi tomu nechtělo věřit, že hodinky opouštějí čínskou fabriku za dolar padesát. A to píší o mechanických hodinkách, nebo jsem to špatně přečetl. Loni jsem si u Lidla koupil za dvě kila hodinky na vodu, abych neměl těžké srdce když je utopím. Vypadají báječně, 43mm, černý ciferník, svítí jako hrom, "sklíčko" plexi, otočná luneta. Na vzdálenost u hospodského stolu k "nerozeznání" od B-uhren. Teď, když jsem je vyndal po roce ze šuplíku, měly diferenci asi 30 sec. Edited June 3, 2007 by stary doktor
Guest YPO Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 ...kam se ten svět řítí levné knihy jsem dnes navštívil a ten šrot tam viděl ....... bez cenovky poté jsem navštívil prodejnu Swatch kde mi paní nabídla za nákup nad 1500 jedny mechanické hodinky z jejich portfolia zdarma ........ takže jsem se odebral do Tesca pro šest Gambrinusů a teď tady píšu ty svoje cinty
jacob Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 Dneska jsme byli na Burze v Kolbence a Poláci tam prodávali repliky Fortis, Rolex apod. ale píši to kvůli tomu že všechny ty hodinky měli v krásných kožených dvoupatrových pouzdrech, když jsem k tomu stánku přišel, tak mě div těma hodinkama nezavalili, ale ja jsem tam šel kvůli těm pouzdrům, noo samozřejmě když jsem se zeptal, tak mi zkazily nálada a asi během sekundy jsem pochopil že ty kožené poudra mi nechtěj prodat, takže na truc jsem si žádne Rolexy nekoupil
Recommended Posts