Jump to content

Recommended Posts

Posted

Včera jsem si šel v obchoďáku koupit do hodinářství nový Watch magazín a manželka si vybrala hodinky. Nikdy bych nevěřil, že taky letí na diversky smile.gif Prodavačka byla velmi příjemná a nezapoměla jí upozornit, že pásek je napuštěný vanilkovým aroma, což obě dámy okamžitě ocenily jako důležitou vlastnost.

Zatím s nimi má jediný problém, protože se ještě nerozhodla na barevném odstínu. Barva kaučukového řemínku samozřejmě ladí s ciferníkem.

https://zodiacwatches.com/pdp/?sku=ZO2260

ORIGIN: SWITZERLAND

DIAMETER: 38.50mm (MIDSIZE)

MOVEMENT: QUARTZ

CASE FINISH: SHINY/BRUSHED

WATER RESISTANCE: 330 feet (110m)

ATTACHMENT: CAOUTCHOUC RUBBER

CROWN: WATER RESISTANT

CASEBACK: SCREW BACK

CRYSTAL: MINERAL

BEZEL: BI DIRECTIONAL

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Docela dobrej tip. Asi manželce taky udělám radost.

Posted

Já měl loni před Vánoci od manželky zadání na Vánoční dárek - hodinky, musí být velké (tedy úměrně dámské ruce), pokud možno do červena, ale přitom musí vypadat seriozně aby je mohla nosit na jednání s klienty, a navíc to musí to být automaty! Tím mně trochu překvapila. Hledal jsem docela dlouho a pořád nic, nakonec si je sama objevila v Details nahoře na Václaváku. Ani ji nevadilo že už nic jiného pod stromečkem neměla :-))

http://www.omega.ch/index.php?id=181&no_ca...ase=3&iddial=12

Posted

Docela dobrej tip. Asi manželce taky udělám radost.

Vypadají pěkně, manželka má v srpnu narozeniny, tak uvidíme. smile.gif

Posted

Ty Omegy jsou pekelný. Kolik stály?

Už si to přesně nepamatuju, ale myslím že kolem šedesáti tisíc :-((

je to dost, ale když mě manželka, o které jsem si myslel že hodinkám vůbec nerozumí, řekla že rozhodně nechce quartzky a velikost musí mít přes celé zápěstí (tak jako já mam svoje B-uhren), tak mě tak překvapila že jsem nemoh už nic namítat :-)

Posted

Udělám doma user test. Mám hromadu katalogů a předám to manželce k posouzení. Je trochu konzervativní, což asi odporuje těm diverskám, ale uvidíme smile.gif

Posted

Udělám doma user test. Mám hromadu katalogů a předám to manželce k posouzení. Je trochu konzervativní, což asi odporuje těm diverskám, ale uvidíme smile.gif

Ta moje neustale vybirala a vybirala a s kazdym dalsim vyberem sla o krok dale co se tyka vkusu smile.gif

- nakonec jsem to risknul a obdaroval timhle (a spokojenost je velika!)

user posted image

mimochodem jako dalsi kousek se chystam na neco podobneho:

user posted image

user posted image

Posted

Včera jsem si šel v obchoďáku koupit do hodinářství nový Watch magazín a manželka si vybrala hodinky. Nikdy bych nevěřil, že taky letí na diversky smile.gif Prodavačka byla velmi příjemná a nezapoměla jí upozornit, že pásek je napuštěný vanilkovým aroma, což obě dámy okamžitě ocenily jako důležitou vlastnost.

Zatím s nimi má jediný problém, protože se ještě nerozhodla na barevném odstínu. Barva kaučukového řemínku samozřejmě ladí s ciferníkem.

https://zodiacwatches.com/pdp/?sku=ZO2260

ORIGIN: SWITZERLAND

DIAMETER: 38.50mm (MIDSIZE)

MOVEMENT: QUARTZ

CASE FINISH: SHINY/BRUSHED

WATER RESISTANCE: 330 feet (110m)

ATTACHMENT: CAOUTCHOUC RUBBER

CROWN: WATER RESISTANT  

CASEBACK: SCREW BACK

CRYSTAL: MINERAL

BEZEL: BI DIRECTIONAL

Heh smile.gif

Včera jsem je ženě koupil ve Free Portu (kousek od Znojma).

Pultová cena 6.750 Kč (doporučená v ČR). Tam dávají automaticky 30% slevu, ale já si chvíli povídal s milou paní prodavačkou a ona mě potěšila slevou 40%. Takže nakonec jsem je koupil za krásných 4.050 Kč.

Dva postřehy:

1. Ano, pásek voní po vanilce. A nejen na dámských, ale i pánských modelech.

2. Doporučuji tyto hodinky kupovat bez partnerky. Mají je v tolika barevných kombinacích, že riskujete, že tam budete 2 hodiny a nabydete dojmu, že musíte koupit aspoň dvě barevné varianty.

Posted

to NnG

Nejso uto náhodou quartzky? Hanba! smile.gif

Jsou, Kamile. Žena jiné nechce. Ale za cca. půl roku to risknu a nechám si pro ni od Zpejcela dovézt jedny Epos Automaty. Snad nepohořím. Dokonce jí na ně nechám i jedno místečko ve Watchwinderu smile.gif

Ale ty Zodiac jsou vážně moc hezké. Barvy jsou v reálu dokonalé a perfektní jí ladí s kabelkami Lacoste, kterých má hromadu. Ty jsou v podobných barevných odstínech a z podobného materiálu, jako je řemínek hodinek.

Zpracování těch Zodiaců je (imho) vzhledem k ceně dokonalé. Masivní kus nerezu, obousměrná luneta, signovaná korunka, moc hezké detaily na číselníku.

Balení hodinek je skvostné - mnohdy jsou hodinky za 20.000Kč baleny výrazně hůře.

A ty mizerné 4.000Kč mi přijdou jako celkem legrační investice, vzhledem k radosti, kterou Hance udělaly.

btw - I já má jedny Zodiac quartzky (také ředa SeaDragon) a jsem plně spokojen. Jen korunka není šroubovací, ale jinak nemám, co bych vytknul.

Posted

to NIGHTinGALE :

ta velikost pouzdra 38,50 mm  je měřena i s korunkou, nebo bez? Dík.

Korunka je vážně velká, s ní mají 42,80mm biggrin.gif

Ale zajímavé je, že mi na manželčině ruce tak velké nepřijdou. A to má žena vážně útlou ručku.

Posted

tady to vyresil diplomaticky...

user posted image

user posted image

Hi People ,

I went to Paris last weekend with my wife..and went to buy a Mangusta Supermecanica...Supposed to...

When I was trying the different watches I felled in love with 2 models...

The Mangusta supermeccanica, and the Mangusta supermeccanica Sottomarino (Couln't they make the names more longer....)

They told me that Leonardo just bought a Black Steel(How the call the PVD model...)

Finally,...My wife agreed and gave me the permission to buy 2 pieces ,..First moment she found them to big...(she is wearing 44mm Panny 113)...but the Mangusta?s where perfect fitting on her wrist as well.....

http://www.network54.com/Forum/246576/mess...ht+%21%21%21%21

Posted

to NnG

Nejso uto náhodou quartzky? Hanba! smile.gif

Kamile, hanba to neni, zenam je na rozdil od chlapu vseobecne jedno co je uvnittr hodinek, jde o to co je navrchu, a ver mi ze nejaky ty diamanty udelaji vetsi radost nez slova: "Milacku to je A-U-T-O-M-A-T!"

Vzdelavani manzelky ohledne toho co je uvnitr hodinek jsem vzdal, radsi at ma rada svoje quartzky nez aby se mi roztouzila po Zenithech a ja musel prodat svoje organy.

Posted

Ta moje neustale vybirala a vybirala a s kazdym dalsim vyberem sla o krok dale co se tyka vkusu smile.gif

- nakonec jsem to risknul a obdaroval timhle (a spokojenost je velika!)

http://www.pejcelovi.com/hodinky/epos.jpg

mimochodem jako dalsi kousek se chystam na neco podobneho:

http://www.pejcelovi.com/hodinky/orient_ruzove.jpg

http://www.pejcelovi.com/hodinky/orient_bile.jpg

Za kolik se dají sehnat ty orienty?