diadass Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Včera mi přišly LLD Date. Anžto hodinky netřeba představovat, dávám do placu jen pár fotek z mobilu. Kromě originálního pásku, který byl na zdejších fórech podroben zdrcující kritice (mně osobně prozatím nevadí ani mě esteticky neuráží), jsem k nim pořídil i mesh, fotky s ním přidám jindy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Bezva kousek, tyhle se Longinesu vydařily, gratuluji! a ať Ti dělají jen radost
sibirnaya Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 ten pasek je nahodou genialni, na reptani nedbej.. tyhle hodinky mam rad a velikost bedny me tehdy solidne zaskocila..
Kid_A Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 ´moc povedenej kousek. a pasek mi k tomu sedi dobre...
warann Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Máš moc pěkný hodinky chlape, skoro jako já , a tím páskem jsi mě tak trochu navrtal, já ho ještě ani nezkusil nasadit. Takže mám alespoň program navečer, přehazování a porovnání řemínků. To bude mít manželka radost.
diadass Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2014 ten pasek je nahodou genialni, na reptani nedbej.. tyhle hodinky mam rad a velikost bedny me tehdy solidne zaskocila.. Tak s tou bednou, to je pravda :-) Celá zásilka skoro 3 kila, vypadalo to téměř jako osobní sejf
diadass Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Máš moc pěkný hodinky chlape, skoro jako já , a tím páskem jsi mě tak trochu navrtal, já ho ještě ani nezkusil nasadit. Takže mám alespoň program navečer, přehazování a porovnání řemínků. To bude mít manželka radost. BTW: vyměňování pásků je mor a cesta do pekel. Já tam hned šoupl mesh a nejdřív jsem si nebyl úplně jistý. Nicméně po několika hodinách se mi začal dost líbit, ale říkal jsem si, dám tam ten originální a uvidím - no a teď mi zase připadá lepší ten černý a naopak mesh jaksi divný .Každopádně s tím původním působí celé hodinky výrazně elegantněji a dají se v podstatě považovat za oblekovky; na meshi to budu nosit zřejmě na sport nebo tak. Otázka je, jestli se mi to bude chtít furt přehazovat.
gougy Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Otázka je, jestli se mi to bude chtít furt přehazovat.To nemusíš, stačí koupit ještě jedny Jinak - originál řemen mi je velmi sympatický. Upraveno 26. března 2014 uživatelem gougy
warann Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 BTW: vyměňování pásků je mor a cesta do pekel. Já tam hned šoupl mesh a nejdřív jsem si nebyl úplně jistý. Nicméně po několika hodinách se mi začal dost líbit, ale říkal jsem si, dám tam ten originální a uvidím - no a teď mi zase připadá lepší ten černý a naopak mesh jaksi divný .Každopádně s tím původním působí celé hodinky výrazně elegantněji a dají se v podstatě považovat za oblekovky; na meshi to budu nosit zřejmě na sport nebo tak. Otázka je, jestli se mi to bude chtít furt přehazovat.Já tam mám aktuálně, resp. stále, kůži od mistra Šíma a v této kombinaci se to oblekovkám dle mého názoru blíží nejvíc. Jelikož ostružina fotí prachbídně, dávám jen odkaz na foto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-2453 (příspěvek č. 49049).
StefanM Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Gratulujem k vyberu. Keby mali kratsie nozicky, tak ich uz davno mam.
diadass Odesláno 26. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Já tam mám aktuálně, resp. stále, kůži od mistra Šíma a v této kombinaci se to oblekovkám dle mého názoru blíží nejvíc. Jelikož ostružina fotí prachbídně, dávám jen odkaz na foto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-2453 (příspěvek č. 49049). JJ, na té kůži to vypadá taky dobře, ale jak tady někdo poznamenal, ty LLD vypadají dobře snad na čemkoli. Mně se ten původní řemen docela líbí, neví je to nějaká syntetika, takže by to mělo být i voděodolné (ještě jsem nezkusil). Já mám kůži u "echt oblekovek" (Mühle Teutionia II), tyhle LLD jsem chtěl jako "sportovní" alternativu.
Kaja Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Po origo řemenu jsem měl vyrážku jak prase.
Chosef76 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 ten pasek je nahodou genialni, na reptani nedbej.. tyhle hodinky mam rad a velikost bedny me tehdy solidne zaskocila..V čem je geniální? Není ani hezký, ani kvalitní a imho se k těm překrásným LLD ani nehodí.... Moc gratuluji k prozatím nejhezčím novodobým Longines.
jenik77 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 za mě rozhodně nejhezčí londžíny, blahopřeju!
diadass Odesláno 27. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2014 Díky! Ještě k tomu pásku: mně se na něm docela líbí to, že vypadá trochu jako kůže, navíc to šití lad s krémovou barvou indexů. Vyrážku jsem zatím nedostal, ale co není, může být .
Povidláček Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Nádherné hodinky! Asi před rokem a půl byly mým svatým grálem a hodinkami snů, pak mě to na nějaký čas pustilo a teď po rozkliknutí jsem v tom zpět... Jinak já myslel, že dnes už vyrábějí pouze tu popsanou verzi s 300 meter? Nebo od toho už zase upustili?
Ondoni Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Gratulaca! Origo pásek je celkem v pohodě, já je nicméně nejraději nosil na kůži nebo na černém nato strapu. Mesh jsem hodně zvažoval, ale už nestihl. Užívej jich!
diadass Odesláno 29. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Jinak já myslel, že dnes už vyrábějí pouze tu popsanou verzi s 300 meter? Nebo od toho už zase upustili? Podle všeho to bylo jen dočasné pominutí smyslů, teď (snad od 2012 nebo 2013) by měla být standardně ke koupi verze be nápisu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se