Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 12. 6. 2014 v 6:58, misoo napsal:

Ivo, paradne fotky !! :punk:

Dakujem, s nadsenim je radost fotit. A nadsenie pre tieto male diversky zatial neopadlo, ani neoslablo :)

ondra.palas: mal si veru rychlu reakciu na neodmietnutelnu ponuku v predaji :) Verim ze ti dobre sadnu.

Od dnes som im nadelil takyto velmi prijemny zulu strap...

post-27820-0-80248600-1402583332_thumb.jpg

• Odpovědi 121
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 12. 6. 2014 v 4:27, ondra.palas napsal:

Tak ty z inzerce jsem ti vyčadil já. Dnes snad přijdou.

Tvá reakce byla bleskurychlá, takže nezbývá než pogratulovat. 

Jediné, z čeho mám u SKX013 ještě trošku obavu je jejich výška - jsem zvyklý na SNK809, které mají 10 mm a přijdou mi jako ideál. Ty tři milimetry navíc jsou přece jen docela rozdíl. Aspoň když si to zkusím představit. Ale jak si tak opětovně projíždím místní fotky, neměl by to být takový problém  :).

Upraveno uživatelem Tyler
Odesláno

Jo byl jsem rychlej.<br />Pochybuju ze sezenes takhle nizky potapky za tuhle cenu. Monstra, Maka, SKX, NY, vsechny maji kolem 13 mm. <br /><br />Jinak hodinky uz mam na ruce, vypada to, ze budeme kamaradi. Pouzdro sedi na ruce lip, nez u 007.

Odesláno

Jo, mohl bych ještě někoho z vás poprosit o zvážení 013tek? Ideálně na tahu. Předem děkuju!

Odesláno
  V 12. 6. 2014 v 16:26, Tyler napsal:

Tvá reakce byla bleskurychlá, takže nezbývá než pogratulovat. 

Jediné, z čeho mám u SKX013 ještě trošku obavu je jejich výška - jsem zvyklý na SNK809, které mají 10 mm a přijdou mi jako ideál. Ty tři milimetry navíc jsou přece jen docela rozdíl. Aspoň když si to zkusím představit. Ale jak si tak opětovně projíždím místní fotky, neměl by to být takový problém  :).

Tiez som sa mal obavy z tej vysky. No zbytocne. Aspon ja som si zvykol velmi rychlo, na NATO strapoch mi to pride aj opticky vyvazene a velmi prakticke. Skutocne sa nie je coho bat...

Odesláno
  V 12. 6. 2014 v 17:04, ondra.palas napsal:

Jo byl jsem rychlej.<br />Pochybuju ze sezenes takhle nizky potapky za tuhle cenu. Monstra, Maka, SKX, NY, vsechny maji kolem 13 mm. <br /><br />Jinak hodinky uz mam na ruce, vypada to, ze budeme kamaradi. Pouzdro sedi na ruce lip, nez u 007.

007 som nikdy nevlastnil, no ked mam na ruke svoje 013, vobec toho nelutujem. na mojom 17.5cm zapasti maximalne prakticka velkost, nic vacsie mi netreba :)

Dufam ze casom nas tu tiez potesis fotkami, rad si pozriem :)

Odesláno

Tak jsem si dnes dal sraz s pebem - tímto moc děkuju za ochotu - a SKX013ky si prohlédl naživo a vyzkoušel na ruce. Měl jsem v plánu si je i rovnou odnést, ale bohužel, výška 13 mm je na moje tenké zápěstí opravdu moc  :frusty:. Oproti SNK809, které nosím už několik měsíců prakticky každý den, je rozdíl výrazný. No, trochu jsem to čekal, ovšem zklamaný jsem stejně, protože 013ky se mi opravdu líbí. Budu to ale brát pozitivně, aspoň už vím, že mám hledat mezi hodinkami silnými max.10-11 mm. 

Petře, ještě jednou děkuju!

Odesláno
  V 16. 6. 2014 v 20:06, Tyler napsal:

Tak jsem si dnes dal sraz s pebem - tímto moc děkuju za ochotu - a SKX013ky si prohlédl naživo a vyzkoušel na ruce. Měl jsem v plánu si je i rovnou odnést, ale bohužel, výška 13 mm je na moje tenké zápěstí opravdu moc  :frusty:. Oproti SNK809, které nosím už několik měsíců prakticky každý den, je rozdíl výrazný. No, trochu jsem to čekal, ovšem zklamaný jsem stejně, protože 013ky se mi opravdu líbí. Budu to ale brát pozitivně, aspoň už vím, že mám hledat mezi hodinkami silnými max.10-11 mm. 

Petře, ještě jednou děkuju!

není vůbec zač, rád jsem Tě poznal ;)

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Ivanhoe, mohol by si začať fotiť napr. nejakým 5ročným mobilom, z dvoch metrov a v tme? Totiž, už druhýkrát si ma dohnal k tomuto... :rolleyes:

post-28818-0-07195100-1407057279_thumb.png

Odesláno
  V 3. 8. 2014 v 9:16, tico1 napsal:

Ivanhoe, mohol by si začať fotiť napr. nejakým 5ročným mobilom, z dvoch metrov a v tme? Totiž, už druhýkrát si ma dohnal k tomuto... :rolleyes:

Tico, toto rad pocujem a vidim :) viem ze si pred casom zobral SBCA001 quartzky chvilu po mne a myslim ze nelutujes, resp. ich majitel nie :)

Mam ich stale v sufliku ako zalozny plan, keby sa nieco stalo s SKX a museli nahodou na opravu... Jedine co som u nich postradal bola mechanika, ako som casom zistil...

Tieto potapky takisto urcite neolutujes. Penazenku ti to nevytaha, su skutocne nadherne, ale vraj sa uz prestali vyrabat a dopredavaju posledne kusy. 

Len v jednom ti drzim palce - aby ti prisli bez nejakej vacsej vady, v poslednom case registrujem vela staznosti na kusovu chybovost lowend produkcie Seika... da sa to samozrejme pochopit, ale nikto zo zakaznikov si to nepraje. 

Takze vela stastia, nech dobre dorazia a budem rad ked prispejes fotkami :)

:cheers:

Odesláno

Už jsem je měl 2x a vždycky, když je vidím na fotkách, tak si říkám, jestli bych si je neměl pořídit znovu. Možná bych teď zkusil pepsi lunetu.

Nosily se pohodlně a slušelo jim všechno, ale na hadru mě mimořádně bavily.

post-5318-0-13278600-1407071315_thumb.jpg

post-5318-0-59233500-1407071318_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 3. 8. 2014 v 13:14, ggrand napsal:

Chorche : :lol2:  Tohle jsou jiné hodinky než SKX007/9.

Rozdíl v názvu vidím, ale jaký je rozdíl v hodinkách?

EDIT: mezitím už jsem to našel. Díky za foto, ggrande ;)

Jsem lama a omlouvám se tím pádem za plevelení vlákna. Tak snad se budou moje fotky hodit alespoň jako inspirace na pořízení nato strapu :)

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno
  V 3. 8. 2014 v 13:19, pebe napsal:

krom stejného strojku to jsou jiné hodinky ;)

především díky rozměru, 007/009 mají 42mm, 013 mají 38mm

Už vím, viz výše :)

Což mě celé přivádí na myšlenku, že by nebyly špatné pro manželku :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...