Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj. Mám v plánu pořídit si bronzové armidy konkrétně Armida A8. Předpokládám, že spousta členů již má s nákupem hodinek tohoto výrobce zkušenosti. Chci vás poprosit o nějaké reference, co se týče hodinek a nákupu samotného. Nenašel jsem co je v nich za strojek, víte? Je spolehlivý? Hodinky se mi moc líbí, ale na produkt z Číny mi cena přijde dost vysoko. Možná jsem jenom skeptik, ale řekněte mi co si o tom myslíte? Existují bronzové hodinky nějaké firmy evropského původu? Limit na hodinky jsem dal 10k, a pokud by mně někdo doporučil nějaké bronz divery ze švajcu, nebo od němců, které by se mi líbili, asi to radši dám jim. Pokud ne, beru ty Armidy, protože se mi moc líbí, jen mám takový vnitřní neklid z té Číny.. Jak je to jinak s nákupem od Armidy? Nevím jak mám případně zaplatit na "ccnow". Jak dlouho trvá po zaplacení, než hodinky dojdou ke mě? Za všechny odpovědi předem děkuji, Albert

Odesláno

Já můžu mluvit ke strojku. Je tam Seiko NH35a, což je výborný strojek, který se dá seštelovat aby dělal vteřinu denně. Má hacking i manuální nátah. Mám s ním zkušenosti z nových Invict a Deep Blue. Strojku se bát rozhodně nemusíš :-). Zvážil jsi A7? Mají originálnější vzhled..

Odesláno

Jestli hledáš bronzové hodinky, tak ty se v 90% případů prodávají kolem 1000 dolarů. Nejlacinější jsou myslím Makara ( http://wornandwound.com/2013/11/01/introducing-makara-watches/ ). Armida dělá bronzové jen A1. Doporučuju přečíst si vlákna Armida A8 a A7. Máš tam hodně odpovědí na co se ptáš.

• po měsících...
Odesláno

Pravda, A7 a 8 jsou mosazné, ne bronzové.

Cože? Já mám Armidy A7 plesnivky a ty jsem celou dobu měl za to, že jsou z bronzu :D Jako že bych celou dobu žil v omlylu, to se mi nechce věřit :)

Odesláno

Co se týče strojku, tak mám verzi s miyotou a jsem s přesností chodu (cca +11 vteřin) spokojený. Kvalitativně je to velmi dobře co do pouzdra zpracované. Krásná pevná nevyklajícíse korunka...  

Odesláno

Jinak v balení se v těch a7kách dodává i kromě gumy, která na mě přijde moc "tvrdá" i NATO strap a náhradní keramická luneta. Takže prostor pro bastlení tu je :) 

Mám je už nějaký čas a ještě se mi neomrzely, určitě doporučuju :)

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...