sharz Posted March 27, 2014 Report Posted March 27, 2014 Girard-Perregaux Three Bridge Tourbillon Automatic Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. zdroj: ablogtowatch.com
Daemonultimate Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Vyřezaný ručky aby jsme ani na chvíli neztratili pohled na to co je pod nima,paráda ale chyběj mi tam alespoň nějaký indexy.Mít to na ruce a odhadovat minuty by se mi asi nechtělo.
Kid_A Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Demone, s temadle hodinkama na ruce se vetsinou nebeha za tramvaji....a meetingy ti pripomina asistentka:)
Daemonultimate Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 (edited) Ftipné,přiznávám,že svět běhání za tramvají je mi cizí,naposled jsem v ní jel někdy po válce,po tý první :-) a to podotýkám,že většinu života trávím v Praze,když tedy zrovna nejsem ve svém venkovském sídle :-),leč nemohu posoudit jestli to funguje jak píšeš,poslední sekretářky jsem propustil před pěti lety.Ale budu Ti důvěřovat :-) Nicméně ty minuty bych uvítal. Edited March 28, 2014 by Daemonultimate
Recommended Posts