Kid_A Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Uslechtila klasika. Dycha na me vune stare dubove knihovny. Nervozita pred prvnim honem na lisku. Zamyslenost odpoledne s dobrym konakem.... proste nic pro moderni spratky bez kouska respektu v tele, co maj radej popelniky na zapesti o prumeru 46mm a vic:)))
Funthom95 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Jsou nádherné. Konzervativní takovým sympatickým způsobem, a nadčasové. Hodinky pro gentlemana
Ohm-Aztec Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Jsou moc pěkné, až tedy na tu velikost. Naštěstí jsou tady i varianty 35 a 39 mm (bohužel s datem).
Kid_A Odesláno 28. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Mel jsem na ruce predchozi generaci techhle retro conquestu a prumer kolem 35 je fakt malickej. Nejak si ale neumim predstavit tenhle model s vetsim prumerem. Proste zacarovanej kruh:)
Daemonultimate Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Jsou krásný,ale vypadaj jak dámský.Rozhodně nepatřim mezi milovníky velkých průměrů,ale 35 je málo.Na druhou stranu jejich nositelnost musí být úžasná.
Kid_A Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Krasna recenze, krasny fotky....."solidni" ceny.....btw. je v nich porad jeste eta etička.... http://monochrome-watches.com/throwback-thursday-with-the-longines-conquest-heritage-1954-2014-limited-editions/
vareka Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 nádherný hodinky. ta varianta barvy zlata se stříbrem. 46mm je ale moc, 35 mám starý primky a to je zase hodně málo. po nějakých oblekovkách začínám koukat a to je přesně ono jenže ve velikosti 38-40mm
misoo Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 mne na nich vadi maly rozdiel medzi hodinovou a minutovou rucickou a sekundovka by mohla byt kustik dlhsia... inac krasne, niet im co vytknut... jo, a velkost by mohla byt 38 - 40 samozrejme
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se