Přejít na obsah

Jak se vyplatí koukat lidem na ruce

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Pochromovane vidly neposkodzuju pochromovane "luxusne" hodinky PRIM... :thumbsup_anim:

Priemerna cena tebou predanych hodiniek na Aukre je 300 CZK...aj preto chapem, ze pre teba je suma okolo 3000 CZK luxus ... :thumbsup_anim:

Nenech se vláčet emocemi, a zkus napsat něco k tématu. Nevím jak s ním souvisí můj prodej přebytků prostřednictvím Aukra. Jestli jsi zapoměl, tak je zde řeč o koupi leteckých primek, o kterých jsi nedávno prohlásil, že na takový shit nejsi odkázaný. Není nad to pořádně si nasrat do úst :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Qvido nakupuje u dětí.

Popshop vintage kousky od starých lidí.

Já koupil nedávno od cigána Grgy jeho zlatej zub a žigulíka.

A každý z nás chtěl jistě nakoupit co nejlevněji, ne?

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský maj tajemství ? koho to sere?"

Pusťte si radši ten film a nenechte se nasírat tím, co kdo koupil a prodal ;)

Odkaz ke komentáři

Pochromovane vidly neposkodzuju pochromovane "luxusne" hodinky PRIM... :thumbsup_anim:

Priemerna cena tebou predanych hodiniek na Aukre je 300 CZK...aj preto chapem, ze pre teba je suma okolo 3000 CZK luxus ... :thumbsup_anim:

Hmmm, tedy, 3 000 CZ, to uz je opravdu posh kousek, s timhle by sis mel ty svoje fora na urovni zaridit aspon 4!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak jsem je dnes viděl také,taková starší paní je měla na ruce.Zkusil jsem nabídnout odkup,velmi slušně.....ale nezadařilo se.Paní je měla po manželovi(jak jsem pochopil,tak ten již není )......tož jsem jí alespoň pozval na kafe,když jsem tak trochu nevhodně zaťal někam,kam jsem rozhodně nechtěl. Dozvěděl jsem se alespoň pár historek ze života vojenských pilotů.....takže úplně s prázdnou jsem neodešel.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem je dnes viděl také,taková starší paní je měla na ruce.Zkusil jsem nabídnout odkup,velmi slušně.....ale nezadařilo se.Paní je měla po manželovi(jak jsem pochopil,tak ten již není )......tož jsem jí alespoň pozval na kafe,když jsem tak trochu nevhodně zaťal někam,kam jsem rozhodně nechtěl. Dozvěděl jsem se alespoň pár historek ze života vojenských pilotů.....takže úplně s prázdnou jsem neodešel.

kams ji to probuh zatahl? :smoke: :wheelchair:

Odkaz ke komentáři

Jen na zahrádku v takové kavárničce poblíž.....přišlo mi to vhodné,jako taková omluva.A bylo vidět,že si popovídala ráda......(ty historky mám od ní...její manžel měl něco s letištěm a vojenskýma pilotama).

Upraveno uživatelem Gilius
Odkaz ke komentáři

Qvido nakupuje u dětí.

Popshop vintage kousky od starých lidí.

Já koupil nedávno od cigána Grgy jeho zlatej zub a žigulíka.

A každý z nás chtěl jistě nakoupit co nejlevněji, ne?

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský maj tajemství ? koho to sere?"

Pusťte si radši ten film a nenechte se nasírat tím, co kdo koupil a prodal ;)

Nejlépe v originále i když dabing taky nejni špatnej. Jeden z těch lepších Brucových kousků. Sem rád, že se tu najdou lidi s vkusem :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Nejlépe v originále i když dabing taky nejni špatnej. Jeden z těch lepších Brucových kousků. Sem rád, že se tu najdou lidi s vkusem :thumbsup_anim:

OT: pro mě je klíčový tenhle kousek...:

Sára: Já Tě mám ráda, ale Ty se nemáš rád!

Joe Hallenbeck: A to se sebou musím žít 24 hodin denně.

... ani nevím proč :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...