Jump to content

Účet Diskutér a Antidiskutér zablokován

Recommended Posts

Posted

Na žádost moderátora Kamila a po mém zvážení byl zablokován účet uživatele Diskutér a Antidiskutér za porušování zásad slušného chování.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply
Posted

A jeje.. :/ Muze tady nekdo napsat duvody proc? I kdyz ono je to asi jedno.. Mozna, ze ti, kteri se nenaucili ve sve dospelosti sebeovladani si potrebovali postezovat, ze musi reagovat na neco, na co reagovat nemusi a potom dokola omilat, ze je tu jeden jediny vinik..

I kdyz jak se rika, kazdy stat ma vladu takovou jakou si zaslouzi.. tak v tomto kontextu plati, ze kazde forum ma zasahy vyssi moci, jake si clenove zaslouzi.. Ani v jednom pripade nebudou nikdy spokojeni vsichni :/

Posted

Bylo konečně nutné, aby někod povstal a ukázal, co je správné a co správné není. Jestli můžu vědět, jaké zásady slušného chování Diskutér porušil?

Posted

To je furt dokola , prostě už dost lidí tady nebaví číst ty spousty nic neříkajícich keců . Jak tak koukám nikdo z Vás nepamatuje časy roku 2005 . Komu z Vás je ukřivděno , že tu furt ublíženě brečíte ?

Guest Kamil
Posted

Docela trefně to vyjádřil hciq:

Delší dobu jsem zde nebyl a s hrůzou zjišťují, že mor jménem Diskutér se na tomto fóru rozšířil snad do všech vláken a bují jak rakovina. Pozorně jsem si přečetl skoro všechny tvoje příspěvky Diskutére a jsou to zhnisané boláky na tvé nešťastné duši. Namátkou vyberu ty poslední, tvoje téma svítivost hodinek a naprosto zbytečné urážení Sibirnaya... Tak  mi prosím vysvětli proč píšeš takový zhovadilosti. Já  pro to mám jen jedno vysvětlení, máš nemocnou, ale opravdu nemocnou duši. Pronikl jsi sem skrze svou malomocným hnisem potřísněnou klávesnici a zamořil tak jednu z mála velmi příjemných oáz, kam si lidé chodili odpočinout a popovídat si o věcech jim blízkých. Chci tě Diskutére požádat, udělej něco pro svou nemocnou duši a možná první dobrý skutek ve tvém životě, opusť v tichosti toto fórum. Zde není shromaždiště malomocných. Při svém odchodu nech otevřeno, aby vyvanul ten hnilobný puch a taky až se dáš do kupy, tak se budeš mít kudy vrátit.

Diskutéra jsem zezačátku dvakrát varoval, ať přestane rozeštvávat fórum, chvíli dal pokoj, pak ale zase pokračoval, asi se neumí ovládat.smile.gif

Někdo

kdo za měsíc a něco napíše skoro 600 příspěvků, mi nepřipadá moc normální

kdo vědomně a většinou podpásově a skrytě útočí na ostatní, mi nepřipadá moc normální

kdo většinu příspěvků balí do rádobyvtipného či lyrického obalu bez obsahu, mi nepřipadá moc normální

kdo celou dobu není schopen na hodinkovém fóru říci, jaké má nebo má rád hodinky, mi nepřipadá moc normální

kdo zásadně nereaguje na přímé otázky a odpovídá jen na to, co se mu demagogicky hodí, mi nepřipadá moc normální

Dokud do toho budu mít co mluvit, budu vždy proti podobným týpkům a budu se je snažit dle mého nejlepšího svědomí odstranit. Nikdy, za více než dva roky, tady celkově nebylo tolik osobních výpadů a vulgarit, jako za poslední měsíc, co se objevil Diskutér. Takže jsem se zasadil o to, aby byl odstraněn a budu tak činit i do budoucna. Pokud se to někomu nelíbí, buď se s tím smíří nebo přestane navštěvovat toto fórum. Taky by mě mohl s pomocí Chronomaga odstranit nebo si založit vlastní fórum.laugh.gif

Posted

Kamil - jediny co mi vadi, je to, ze je vymazan nekdo kdo prakticky (az na par drobnych vyjimek) neporusil pravidla je trestanej.. To co mi naopak v posledni dobe vadilo mnohem vic nez Diskuter, byly ty brecici prispevky tech, kteri na nej museli reagovat a jit na ztec a o par podobnych prispevku dal si stezovali, ze Diskuter muze za to, ze jsou fora zasirana recmi o nicem.. tohle je to co nechapu wink.gif

Ale zivot je boj a ja jdu hlasit co mi obcanska povinost veli, at na to nezapomenu laugh.gif

Posted

Hehe.. to jsou snad prvni dva ucty, ktere kdy byly zablokovany. A to mi povidejte o cenzure a podobnych nesmyslech. Lide, kteri o podobnych vecech pisi, o tom vetsinou vedi houby a zapominaji na jednu zasadni vec! Toto je sice verejne forum, ale vlastnene a zalozene nekym, kdo si na nem a s nim muze delat co se mu zlibi. A komu se to nelibi, holt ma smulu a muze jit o kousek dal.. Fakt nevim, co to v nas cesich a slovacich je, ze se jak idioti musime prehadovat o blbostech a rypat jeden do druheho? Proc to na jinych (podobne zalozenych) forech funguje?

Guest Kamil
Posted

Kamil - jediny co mi vadi, je to, ze je vymazan nekdo kdo prakticky (az na par drobnych vyjimek) neporusil pravidla je trestanej.. To co mi naopak v posledni dobe vadilo mnohem vic nez Diskuter, byly ty brecici prispevky tech, kteri na nej museli reagovat a jit na ztec a o par podobnych prispevku dal si stezovali, ze Diskuter muze za to, ze jsou fora zasirana recmi o nicem.. tohle je to co nechapu wink.gif

Ale zivot je boj a ja jdu hlasit co mi obcanska povinost veli, at na to nezapomenu laugh.gif

Právě že to dělal tak chytře, že pravidla neporušoval a nutil ostatní do reakcí, což zase byla voda na jeho mlýn. Samozřejmě za to mohl on! Kdyby nebyl, nebyly by ani ostatní příspěvky. Byl jsem jeden z mála, který na něj nereagoval, ale někteří nemají takovou vnitřní disciplínu, nechávali se vytočit a nevydrželi s nervy.

Nechci nechat zlikvidovat tohle fórum, mám ho rád a mám rád spoustu lidí tady. Radši jsem zlikvidoval Diskutéra.wink.gif

Posted

Jasně, že za to nemohl jen on, ale provokoval a urážel. Někteří lidé na to hold museli reagovat, to je asi chyba, ale bylo to tak.

Iniciátor měsíc trvajících handrkovaček ohledně toho kdo je šupák a podobně byl on.

Já jsem se s ním snad mimo jednoho příspěvku bavit nepotřeboval a taky bavit nehodlal, patřil jsem tak pravděpodobně k většině,

která k situaci nepřiložila ruku, ale přesto pro ni byl server k ničemu. Ber to z tohoto uhlu pohledu.

Posted

Právě že to dělal tak chytře, že pravidla neporušoval a nutil ostatní do reakcí, což zase byla voda na jeho mlýn. Samozřejmě za to mohl on! Kdyby nebyl, nebyly by ani ostatní příspěvky. Byl jsem jeden z mála, který na něj nereagoval, ale někteří nemají takovou vnitřní disciplínu, nechávali se vytočit a nevydrželi s nervy.

To je důmyslné... Takže Diskutér neporušoval pravidla a je zrušen. Důvodem je, že "nutil ostatní k reakcím" (asi jim držel u hlavy pětačtyřicítku) a ti tu zůstávají. Docela hezky pokroucená realita.

Samozřejmě souhlasím, že zřizovatel fóra může přijmout jakákoliv opatření k čemukoliv. A právem jiných účastníků je mu to potvrdit nebo - v mém případě - se snažit vyvrátit.

Veřejně slibuji, že toto je můj poslední příspěvek (pokud bych byl vyzván, samozřejmě se ozvu) na dané téma.

Taktéž se zavazuji pečlivě zvažovat, na co budu reagovat, a na co raději ne.

Posted

Tak to je docela nechutný! Už jen kvůli tomu, že většina příspěvků na Diskutéra porušovala z velké většiny nejen pravidla obecné slušnosti, ale i pravidla fóra. Ovšem co čekat jiného, když moderátor tuto skupinu podpořil nejen svou poznámkou pod čarou!

Posted

Díky Kamile. Jsem rád, že tady po dlouhé době vidím Odklízeče, doufám, že tě tady budeme potkávat častěji.

smile.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...