Přejít na obsah

Movado Museum black dial

Doporučené příspěvky

Marceli, gratulace k velmi originálnímu kousku! Na meshi jsou super, ale můj favorit k nim je černá kůže ;-) Užívej si je... 

Díky Michale.Jsou to moc pěkné a nadčasové hodinky.Kůže jim sedne perfektně,tím se z nich stávají oblekovky.Ale jak nasadím MESH,tak k riflím a svetru sednou jak ulité ;)

Zvažuji,že si k nim pořídím ještě jedny a to Movado Gravity(viz.foto a odkaz),moc se mi líbí.Jejich prúměr 42mm je perfektní ciferník v podobě Carbonu,samozřejmě bod na 12.Prostě nemají chybu,tedy alespoň pro mne :angel:

http://www.intl.movado.com/movado-collections/gravity/movado-gravity-0606849.html

post-6190-0-82513400-1420116663_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty bláho,ty jsou krásné,decentní, moc prima.

Díky,s tím designem udělali tzv. díru do světa

Krásný hodinky Marceli, však my víme :) .

Davide,nabídka pořád platí,ponosíš,vrátíš :cheers:

Ten mesh mi k nim úplně nesedí, ale moc hezký Movada. A jak nemají vteřinovku, tak i ten quartz je v pohodě a sluší jim.

Musel by jsi ho zkusit.Proto jsem si schválně koupil dražší s jemnější strukturou.To je u nich další výhoda,jen jemný posun ručiček

Mě se víc líbí na meshi. Krásně vynikne černý ciferník. Na černem řemenu se trochu ztrácí.

Ještě bych rád zkusil NATO.Jen nevím jakou barvu,jestli jen černou,či kombinace černé s šedou.Co myslíš?

Odkaz ke komentáři

Davide,nabídka pořád platí,ponosíš,vrátíš :cheers:

Děkuji moc, ale já bych raději koupil, člověk nikdy neví, co se může "přihodit" a nerad bych je někde "drbnul" a podobně, když nejsou moje :) .

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsících...
  • Po roku...
  • Po roku...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...