kospex1 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Ty bláho,ty jsou krásné,decentní, moc prima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Krásný hodinky Marceli, však my víme . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Ten mesh mi k nim úplně nesedí, ale moc hezký Movada. A jak nemají vteřinovku, tak i ten quartz je v pohodě a sluší jim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Mě se víc líbí na meshi. Krásně vynikne černý ciferník. Na černem řemenu se trochu ztrácí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Marceli, gratulace k velmi originálnímu kousku! Na meshi jsou super, ale můj favorit k nim je černá kůže ;-) Užívej si je... Díky Michale.Jsou to moc pěkné a nadčasové hodinky.Kůže jim sedne perfektně,tím se z nich stávají oblekovky.Ale jak nasadím MESH,tak k riflím a svetru sednou jak ulité Zvažuji,že si k nim pořídím ještě jedny a to Movado Gravity(viz.foto a odkaz),moc se mi líbí.Jejich prúměr 42mm je perfektní ciferník v podobě Carbonu,samozřejmě bod na 12.Prostě nemají chybu,tedy alespoň pro mne http://www.intl.movado.com/movado-collections/gravity/movado-gravity-0606849.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Ty bláho,ty jsou krásné,decentní, moc prima.Díky,s tím designem udělali tzv. díru do světa Krásný hodinky Marceli, však my víme .Davide,nabídka pořád platí,ponosíš,vrátíš Ten mesh mi k nim úplně nesedí, ale moc hezký Movada. A jak nemají vteřinovku, tak i ten quartz je v pohodě a sluší jim.Musel by jsi ho zkusit.Proto jsem si schválně koupil dražší s jemnější strukturou.To je u nich další výhoda,jen jemný posun ručiček Mě se víc líbí na meshi. Krásně vynikne černý ciferník. Na černem řemenu se trochu ztrácí.Ještě bych rád zkusil NATO.Jen nevím jakou barvu,jestli jen černou,či kombinace černé s šedou.Co myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Davide,nabídka pořád platí,ponosíš,vrátíš Děkuji moc, ale já bych raději koupil, člověk nikdy neví, co se může "přihodit" a nerad bych je někde "drbnul" a podobně, když nejsou moje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Nesmíš se tak bát.Seš první na řadě komu je nabídnu.Ale nevím,nevím,jestli se jich hned tak vzdám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 Tož jsem zakoupil černé NATO a vypadá to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2015 S kapkami deště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Zase po delší odmlce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2015 Ráno je všude takový klid a nikde nikdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Po dlouhé době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 Po Cortébertech to jsou moje letité hodinky a pořád mě ten jejich design rajcuje.A zase jsem to asi zprasil a nasadil rudý řemen od Henryho ,ale prostě se mi to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.