jacob Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 2spiderer: Ja by jsem si koupil oboje a podle barvy košilě nebo trika by jsem to střídal Ne, ale tak vážně, opravdu se mě hodně líbí ty Swatch...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. května 2007 Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Seiko Monster, jsou sice pěkné, ALE léto má být svěží a dá se řici i odvážné, ty Monstery jsou klasika jak na zimu tak na léto, jak na hory tak pod vodu... Takže jako letní hodinky by jsem označil dva druhy, podle mého výběru by to byly Swatch se kterými si udělal radost Kamil (ty hodinky jsou opravdu bomba, aspon z mého pohledu) jako letní hodinky nahrává zajímavý Desing a katalogová cena tuším 100 euro Druhá možnost Tag Heuer Monaco ve velicé známe verzi s modrým cifernikem a tmavě modrým krokodýlím řemenem... Souhlas, ještě bych přidal oranžové Omegy PO a žluté Prim Sport I.
vor Odesláno 26. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Seiko Monster, jsou sice pěkné, ALE léto má být svěží a dá se řici i odvážné, ty Monstery jsou klasika jak na zimu tak na léto, jak na hory tak pod vodu... Takže jako letní hodinky by jsem označil dva druhy, podle mého výběru by to byly Swatch se kterými si udělal radost Kamil (ty hodinky jsou opravdu bomba, aspon z mého pohledu) jako letní hodinky nahrává zajímavý Desing a katalogová cena tuším 100 euro Druhá možnost Tag Heuer Monaco ve velicé známe verzi s modrým cifernikem a tmavě modrým krokodýlím řemenem... MOnaco - super, ale nevím jestli se cenově blíží samurai. IKdyž jako letní hodinky jsem myslel světlejší.
vor Odesláno 26. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. května 2007 Monstra mám na hard work. Samurai mi připadá takový více uhlazenější. Musel jsem tam dát smajlíka, nevím, co bych u sebe označil jako hard work. Vydržej údery chronomagora do klávesnice?? - tak jsou na hard work! Ale sorry - přehlíd jsem požadavek na bílej ciferník.. Casual, casual - musím se o pár vláken níž mrknout, co to je.. Tzn. chceš se ožrat na úrovni, decentně, as gentleman a chceš vědět, kolik je hodin.
cali Odesláno 27. května 2007 Nahlásit Odesláno 27. května 2007 Nemáte někdo tip na pěkný casual hodinky s bílým ciferníkem. Chci je na léto se světlým řemenem nebo python strapem (viz. sibirnaya), nebo http://cgi.ebay.com/New-22mm-Authentic-Cob...oQQcmdZViewItem. S moderním vzhledem, průměr okolo 40, něco jako Seiko White Samurai ( i cenově) . no nejlepší hodinky dle tvého zadání jsou opravdu ty http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pi...nja-samurai.jpg NO a nebo tyhle, ale ty vypadjí trochu jinak ( z mého pohledu o trochu lépe ) a cena je bohužel o něco větší než u "obyčejných" White Samurai http://forum.chronomag.cz/showimage.php?pi...nja-samurai.jpg no tieto seika fakt mozem, len pre boha preco tam davaju tak divne cislovanu lunetu 0, 15, 30, 45 by mi stacilo ku stastiu to iste niektore seiko 5sport diver uz nevedia co na tej lunete pozmenit aby vyzerala netradicne a iba ju potom dodrbu inak daju sa medzi tymito hodinkami navzajom prehadzovat lunety? (kupil by som dvoje a vymenil lunety)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se