Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Rád bych se taky přidal. Vychází mi to (i s Mischou zmiňovaným Vlastou) na číslo 20. Snad straspol přimhouří oko a dospěje k názoru, že oněch 15 není zas až tak magické číslo :-)

Takže:

19 Vlasta

20 eldee

Mimochodem, zítra se asi s Mischou uvidím. Pokud ano, předám mu vzorník Pantone, aby v tom bylo jasno a nevznikaly žádné pochybnosti ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proboha! Zelenou lunetu ne! A hnědý cifr úplně stejně - ne! Za mně hnus. Jestli se to rozjede tímhle směrem, tak třináctku uvolním a odstupuji.

Kliiiid!  Ten žabí hněv se mi taky nelíbí, tímhle směrem bych se taky vydával nerad.

Pokud se podaří limitku udělat dvacetikusovou, budu jen rád. Na magický číslo nehraju.

Pojďme si teď zkusit říct, jestli chceme mít na cifru Elton nebo Prim. A na dýnku čtyřku nebo pětkošestku.

Mělo by padnout i rozhodnutí o datovém věnci. Možná by bylo lepší nechat ho udělat taky nový. Moje představa by byla zkusit ho udělat do barvy indexů s černými číslicemi. Uvažoval jsem i o negativním provedení, ale mám poslední dobou špatné oči a hůř by se mi to četlo. Pokud by ale někdo měl takové přání, ať si to klidně nechá udělat!!

Kolegové, nemám nic proti tomu, když si  necháte udělat nějaký divoký cifr navíc. Já si budu nechávat dělat určitě dva- ten vytouženeý lahváč a černý (odpadají mi tím ty strašné nervy s rozhodováním). Tyto barvy si v limitce představuji jako oficiální. Mějte si ale klidně třeba růžový. Jen mi to dejte vědět, ať to můžeme rozpočítat mezi všechny, tj.cena za dvě matrice děleno počtem všech ciferníků. Taky si myslím, že někteří zkušení kolegové bastliči nebudou chtít zůstat jen u jediného dýnka. Nevadí mi to, jen je prosím nechte nečíslované a dejte mi to vědět.

Eldee, vidím že jsi úplný nováček, tak Tě tu vítám a děkuju, jestli se Ti podaří získat vzorník do ruky, tak se nad ním s Mischou potkáme a vyberem. Už se na to těším!  Kdo z vážených kolegů a účastníků limitky jste z Prahy? Mohli bychom na to třeba mrknout společně, tak nějak příjemně to smrdí chronoschůzí :clap:

Odkaz ke komentáři

straspol : Díky, vzorník je sice staršího data, ale domnívám se, že k žádným významným posunům v barvách nedošlo. Možností je celá řada, když jsem se na to teď díval, docela dobré jsou odstíny 3302C, 343C, 3308C (zelené), 1545C, 4625C, 4975C (hnědé), 275C, 2757C (modré), 229C nebo 261C (fialové). Je třeba se na to dívat ve dne a aby bylo rozptýlené neutrálně bílé světlo (tedy ne na slunci, ani za umělého osvětlení v obýváku nebo hospodě). Vzorník se jmenuje Solid to process a jeho primárním účelem je poskytnout informaci, jak vytisknout konkrétní odstín Pantone (= solid = pravý sloupec) na zkalibrované barevné tiskárně (= proces = CMYK = levý sloupec). No,však uvidíš.

Odkaz ke komentáři

straspol : Díky, vzorník je sice staršího data, ale domnívám se, že k žádným významným posunům v barvách nedošlo. Možností je celá řada, když jsem se na to teď díval, docela dobré jsou odstíny 3302C, 343C, 3308C (zelené), 1545C, 4625C, 4975C (hnědé), 275C, 2757C (modré), 229C nebo 261C (fialové). Je třeba se na to dívat ve dne a aby bylo rozptýlené neutrálně bílé světlo (tedy ne na slunci, ani za umělého osvětlení v obýváku nebo hospodě). Vzorník se jmenuje Solid to process a jeho primárním účelem je poskytnout informaci, jak vytisknout konkrétní odstín Pantone (= solid = pravý sloupec) na zkalibrované barevné tiskárně (= proces = CMYK = levý sloupec). No,však uvidíš.

Skvělé info, dík. Pojďme se věnovat té zelené, je to vážně můj sen..

Odkaz ke komentáři

Já jsem daleko od myšlenky direktivně někomu určovat jakýkoliv bonusový díl. Jen sám vím, že je v našich řadách pár nadšenců, kteří třeba rádi budou mít o ciferník víc, nebo o to dýnko, protože si budou bastlit wildcaty doma. No a proč ne? Budiž jim to přáno- i nám ostatním to limitku mírně zlevní.

Odkaz ke komentáři

Legendární hodinky jsou Prim sport a já bych rád, aby to byly Prim sport. Cifr beru černý, případně velmi, velmi tmavý zelený. Pětkošestku nepotřebuji, je to jen taková hra o ničem a kromě originálu nemá význam. Lunetu v jiné, než klasické neakceptuji, to je pro kolotočáře. Ale nebylo by dle mého názoru od věci udělat KALIBR ZLACENÝ S MODRÝMI ŠROUBY.... Já vím, jsem kuuwa ale ať to má nějaký koule...

Odkaz ke komentáři

Ttttttt y  hhh hahah  hajzle :suicide_anim:   dyť to pod tím dýnkem nebude vidět...

Jak bys to dělal? Nejdřív bys postavil 20 strojů z dílů co Ti účastníci našeho zájezdu pošlou (mimochodem, pánové, můžete klidně začít, Mischa se do toho rád pustí už teď, ať pak není nával a stres, evidentně nemá do čeho píchnout..) pak bys to poslal Valisovi, aby to po Tobě rozebral, pozlatil, namodřil šrouby a zase sestavil?

No, ale modřený šroubky a pozlacenej rotor by to třeba řešily..??Tohle by šlo zorgasmisovat odděleně...hm, proč ne?

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Takže to dynko by bylo s průhledem?

No popravdě to bych dost nerad. Podívej se do vlákna o aeskulapech- ten stroj OPRAVDU není žádný fešák a k ,,potápkám" mi to moc neštimuje, neměli bychom kam vyrazit číslo aby to bylo podobné PRIMácké tradici a stálo by to majlant ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...