Tittus Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Tak nakonec se mi to rozleželo a nejdu do toho, takže se můžete poprat o číslo 6... 1 financ2 kadakii3 Mischa4 baza5 Zmizík6 7 Decebal8 Borodov9 Ricous10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 Honza.Manta14 Jovani15 Nodus16. Lamiczka17. MaraThon18. xjr119 Vlasta20 eldee Náhradníci:- Dodaes- Neus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Zmizíku, Tys měl pravdu, ztrácí koule jeden po druhém :-) čísla 6 a 9 jsou volná, tak náhradníci, vyberte si a hrrr na ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Musel jsem se v práci připojit normálně abych ty zmatky napravil a prosím klidně o smazání těch dvou dřívějších postů, ať to tu nezanáším...Děkuji.A v tom případě se ujmu čísla 6 Děkuji!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 1 financ 2 kadakii 3 Mischa 4 baza 5 Zmizík 6 Neus 7 Decebal 8 Borodov 9 10 Kerob 11 Mirek 12 Straspol 13 Honza.Manta 14 Jovani 15 Nodus 16. Lamiczka 17. MaraThon 18. xjr1 19 Vlasta 20 eldee Náhradníci: - Dodaes- pokud chceš, máš volnou devítku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodaes Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 Beriem. dodaes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 5. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2014 1 financ 2 kadakii 3 Mischa 4 baza 5 Zmizík 6 Neus 7 Decebal 8 Borodov 9 Dodaes 10 Kerob 11 Mirek 12 Straspol 13 Honza.Manta 14 Jovani 15 Nodus 16. Lamiczka 17. MaraThon 18. xjr1 19 Vlasta 20 eldee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 (upraveno) Tak tady máme správný návrh z Eltonu. Tohle by už měla být správná verze, správná barva. Ty bílé indexy místo zelených si tam dokážeme představit, že jo? Je to tak dobře? Prý na to máme koukat jakoby odspoda monitoru, pak bude barva reálnější. Upraveno 6. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Tak to je hustý jak se ta barva pěkně mění a to už jsem pod tím monitorem skoro ležel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Taky si ji naplno užívám až když reju nosem v klávesnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Já když sklopím monitor, tak je ta barva černá!A víc se mi líbí ty bílé indexy, co si je tam představuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Představuju si ty bílý indexy a je to wono...i nápisy se mi takhle líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 No, když na to koukám přímo, je to furt světlý, když hodně zespoda, je to černý, holt asi si budu jistý až uvidím prototyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 No, podle mě by to mělo vypadat takhle (vzata přímo barva Pantone 3308 C): Jinak se chci zeptat, zda bude možné si k tomu objednat i jinou barvu ciferníku. Nápad se mi líbí, ale v jiné barevnosti. Případně, jestli necháte matrici na No-Date v Eltonu volně k dispozici pro další zájemce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Výborný. Přemýšlím jak by vypadalo orámování lumi indexů, minutový indexy a písmo stříbrnou barvou. ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Já jsem proti stříbrné dost zaujatej.Cifr je a priori myšlený pro naši limitku. Nebudu samozřejmě bránit kreativitě členů limitky, protože dobře vím, že u většiny limitek se dělaly a dělají ciferníky navíc. Pokud někdo nutně potřebuje růžovej ciferník, ať si ho v rámci limitky nechá udělat. Ale nechat matrici volně k dispozici nemám v úmyslu- ani na ciferník, ani na dýnko. Jsou to věci, které si tady zaplatíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Fajn. Mně se líbí ten nápad s tou "embéčkovou" zelenou, ovšem indexy mám nejraději ty retro nažloutlý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 V 6. 5. 2014 v 21:16, financ napsal: Výborný. Přemýšlím jak by vypadalo orámování lumi indexů, minutový indexy a písmo stříbrnou barvou. ??? K tý zelený by se možná víc hodila zlatá. I s ručkama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 V 6. 5. 2014 v 21:40, dadama napsal: K tý zelený by se možná víc hodila zlatá. I s ručkama... automatic2.jpgne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 v týhle kombinaci jsem měl Seika a neměl jsem to k čemu nosit. Za mě nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 Jinak bych se teda zapsal na náhradníka... 1 financ2 kadakii3 Mischa4 baza5 Zmizík6 Neus7 Decebal8 Borodov9 Dodaes10 Kerob11 Mirek12 Straspol13 Honza.Manta14 Jovani15 Nodus16. Lamiczka17. MaraThon18. xjr119 Vlasta20 eldee ------------------Náhradníci:dadama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se