Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Tak vás tu pánové nad tím vaším rozjímáním sleduji a za mne je tato zelená taktéž skvělá, ale je to tak...černá je černá... Vzít si ciferník navíc ovšem pro mne coby člověka, který si ho jen tak dle nálady sám nepřehodí asi valný smysl nemá. I když mít možnost volby je výzva, to bez debat ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že spějeme k tomu, že budememít každej dvoje hodinky nakonec:-D. Číslování limitky by pak mohlo vypadat třeba 17č/20 a 17z/20 . A už vidím, jak se za 30 let dohadujou nějaký joudové (naše příští generace) nad prodejním inzerátem, jestli k číslu 15 byla origo jen varianta č, nebo z, nebo nedejbože obě, a nebo jestli je to celý nějakej podezřelej bastl  :lol2: .

Upraveno uživatelem xjr1
Odkaz ke komentáři

1   financ

2   kadakii

3   Mischa

4   baza

5   Zmizík

6   Neus

7   Decebal

8   Borodov

9   Dodaes

10 Kerob

11 Mirek

12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi

13 Honza.Manta

14 Jovani

15 Nodus

16. Lamiczka

17. MaraThon

18. xjr1

19 Vlasta

20 eldee

------------------

Náhradníci:

dadama

Odkaz ke komentáři

Jsem si tak pročítal znovu vlákno a hlavně pasáž ohledně těch strojků, které sestaví do funkčního celku Mischa a protože mám o jeho sestavení také zájem, tak mne zajímá zda mám někam poslat těch zmíněných 1200,- a nebo se to bude řešit později? Díky za ujasnění.

Odkaz ke komentáři

Jsem si tak pročítal znovu vlákno a hlavně pasáž ohledně těch strojků, které sestaví do funkčního celku Mischa a protože mám o jeho sestavení také zájem, tak mne zajímá zda mám někam poslat těch zmíněných 1200,- a nebo se to bude řešit později? Díky za ujasnění.

Potřebuješ strojek 68.4  a  96 .Doporučoval jsem Mischu, protože s ním mám super zkušenost a je to spolehlivý kolega, ale podmínka to není, smontovat by to měl každý dobrý hodinář. Myslím že Mischa když tak i  pár strojků doma bude mít. Jestli to budeš zařizovat přes něj, tak se mu prostě ozvi.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...