dadama Odesláno 6. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2014 ne. v týhle kombinaci jsem měl Seika a neměl jsem to k čemu nosit. Za mě nee To byla jen reakce na stříbro :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 No, když na to koukám přímo, je to furt světlý, když hodně zespoda, je to černý, holt asi si budu jistý až uvidím prototyp Přesně tak.Já budu chtít určitě černý ciferník navíc. Pro jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Přesně tak.Já budu chtít určitě černý ciferník navíc. Pro jistotu. Jsem na tom stejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Zelená super! A prosím žádné divočiny - indexy i orámování v bílé a ručky v nerezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Jsem na tom stejně.. Taky o tom přemýšlím, jak je to s lumi, je problém se domluvit na jiné barvě u toho černého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Zelená super! A prosím žádné divočiny - indexy i orámování v bílé a ručky v nerezu.Taky mám takovou představu, o sahibe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 (upraveno) Ten černý by byl krásný se starobylou lumi.... Upraveno 7. května 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Tak v tom případě si asi taky vezmu černej "pro jistotu". Akorát to bude chtít i ručky navíc - se starobylou lumi;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 To bude chtit i druhy strojek, at si ty rucky a cifr prehazovanim neosmrdlam. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Tak vás tu pánové nad tím vaším rozjímáním sleduji a za mne je tato zelená taktéž skvělá, ale je to tak...černá je černá... Vzít si ciferník navíc ovšem pro mne coby člověka, který si ho jen tak dle nálady sám nepřehodí asi valný smysl nemá. I když mít možnost volby je výzva, to bez debat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 Zelená super! A prosím žádné divočiny - indexy i orámování v bílé a ručky v nerezu.+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2014 To bude chtit i druhy strojek, at si ty rucky a cifr prehazovanim neosm.dlam. :-) kua to zas bude drahý!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 (upraveno) Koukám, že spějeme k tomu, že budememít každej dvoje hodinky nakonec:-D. Číslování limitky by pak mohlo vypadat třeba 17č/20 a 17z/20 . A už vidím, jak se za 30 let dohadujou nějaký joudové (naše příští generace) nad prodejním inzerátem, jestli k číslu 15 byla origo jen varianta č, nebo z, nebo nedejbože obě, a nebo jestli je to celý nějakej podezřelej bastl . Upraveno 8. května 2014 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 K tý zelený by se možná víc hodila zlatá. I s ručkama... automatic2.jpgOmlouvam se za OT, ale ta zelenozlatá kombinace se mi moc líbí.Takhle nějak si představuju reklamní hodinky z Prazdroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Já to mám vyřešený. - já ty černý už mám -víceméně ten muj původní originální Elton Igen bastl vyprovokoval tuhle limitku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 1 financ 2 kadakii 3 Mischa 4 baza 5 Zmizík 6 Neus 7 Decebal 8 Borodov 9 Dodaes 10 Kerob 11 Mirek 12 Straspol - stroje odevzdány Mischovi 13 Honza.Manta 14 Jovani 15 Nodus 16. Lamiczka 17. MaraThon 18. xjr1 19 Vlasta 20 eldee ------------------ Náhradníci: dadama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Jsem si tak pročítal znovu vlákno a hlavně pasáž ohledně těch strojků, které sestaví do funkčního celku Mischa a protože mám o jeho sestavení také zájem, tak mne zajímá zda mám někam poslat těch zmíněných 1200,- a nebo se to bude řešit později? Díky za ujasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Jsem si tak pročítal znovu vlákno a hlavně pasáž ohledně těch strojků, které sestaví do funkčního celku Mischa a protože mám o jeho sestavení také zájem, tak mne zajímá zda mám někam poslat těch zmíněných 1200,- a nebo se to bude řešit později? Díky za ujasnění.Potřebuješ strojek 68.4 a 96 .Doporučoval jsem Mischu, protože s ním mám super zkušenost a je to spolehlivý kolega, ale podmínka to není, smontovat by to měl každý dobrý hodinář. Myslím že Mischa když tak i pár strojků doma bude mít. Jestli to budeš zařizovat přes něj, tak se mu prostě ozvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se