Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Ono je to celé jinak :lol2:  včera jsem mluvil s paní Krskovou, abych se ujistil jak je to s platbami za naši limitku. Jemně a diplomaticky mi sdělila že jediná platba která jí chybí je ta moje. Je to ale jen proto, že se ještě nestačila připsat- takže je zaplaceno, jedeeeeem !!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono je to celé jinak :lol2:  včera jsem mluvil s paní Krskovou, abych se ujistil jak je to s platbami za naši limitku. Jemně a diplomaticky mi sdělila že jediná platba která jí chybí je ta moje. Je to ale jen proto, že se ještě nestačila připsat- takže je zaplaceno, jedeeeeem !!!

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Odkaz ke komentáři

Nerozumím tomu, co všechno je potřeba, aby vznikla limitka, nemám žádné známé v Eltonu ani jiné možnosti, jak se aktivně zapojit do nějaké L.E. Můžu se pouze zúčastnit projektu a mít z toho radost. A tak se ptám zkušenějších. Byla by reálná limitka Prim Sport první generace, ale komplet nové provedení? Prostě něco ve stylu Zekonova "projektu Orlík". Můj pohled na věc: nerez pouzdro, safírový průhled, cal. 73 / ETA 2824, 5-6 Atm, vzhled odpovídající původním Igenům. Barvu ciferníku, lunety atd. neřeším. Prostě se mi první sporty líbí, ale představoval bych si "modernější" provedení. 

Jsem úplně mimo, nebo je nás tady takových víc, kdo by do takového projektu šel?

Odkaz ke komentáři

Celé nové pouzdro a cena 60000 a víc.Možná ne tolik ale bylo by to v úrovni ceny Tvých Orlíků. Další dotazy?Eta se nedá osadit do starého PS1 pouzdra a znamenalo by to výrobu nového pouzdra na PS1.

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Nerozumím tomu, co všechno je potřeba, aby vznikla limitka, nemám žádné známé v Eltonu ani jiné možnosti, jak se aktivně zapojit do nějaké L.E. Můžu se pouze zúčastnit projektu a mít z toho radost. A tak se ptám zkušenějších. Byla by reálná limitka Prim Sport první generace, ale komplet nové provedení? Prostě něco ve stylu Zekonova "projektu Orlík". Můj pohled na věc: nerez pouzdro, safírový průhled, cal. 73 / ETA 2824, 5-6 Atm, vzhled odpovídající původním Igenům. Barvu ciferníku, lunety atd. neřeším. Prostě se mi první sporty líbí, ale představoval bych si "modernější" provedení. 

Jsem úplně mimo, nebo je nás tady takových víc, kdo by do takového projektu šel?

Maldíku, máš krásné nápady, moc to oceňuju. Založ si na ně, prosím, vlastní vlákno. Díky Tom

Odkaz ke komentáři

Maldíku, máš krásné nápady, moc to oceňuju. Založ si na ně, prosím, vlastní vlákno. Díky Tom

V klidu pánové,také jsem kdysi měl takové nápady,nacpat do S1 Etu,ale po postavení na zem od finance mě to přešlo.Je to zkrátka finančně náročné a případní účastníci by to krvavě zaplatili.Protože ETA má vyšší strojek z důvodu samonátahu,tak by pouzdro muselo být vyšší a myslím,že i otvor pro hřídelku natahování je jinde.Jako udělat to samozřejmě jde,vše je otázka peněz.

Odkaz ke komentáři

Díky Bohušu za vyčerpávající odpověď. Je to cenově fakt mimo a už chápu tuhle vaši limitku. Dobrá práce a účastníkům držím palce! Počíhám si na prvního, komu rupnou nervy a hodí výsledek tohoto boje do prodejního vlákna:)

Ad straspol: Myslím, že je lepší dávat dotazy do vlákna, které se daného dotazu týkají, než kvůli každé 3,14čovině zakládat nové vlákno. To je snad pravidlo každého fóra, ne? Navíc, nepřipadne mi, že bych tímto dotazem nějak rozhodil diskusi v tomto vlákně, když už tady skoro týden nic nepřibylo. Spíš jsem ho naopak probudil:)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...