Honza.manta Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 V 31. 12. 2014 v 16:23, bohus76 napsal: Holt nejsi Manta no :-) Kurňa jsou to potápky nebo ne?Jsou.Tak do moře patří. Navíc mořská voda je hustší než sladká, takže vlastně zvyšuje koeficient vodotěsnosti.A pište si, že kdybych tam byl já, tak už tady máte sérii fotek s různými sporty pod hladinou a ve vodě.
bohus76 Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 OT Já to věděl,že se dívá za rohem :-)
straspol Odesláno 31. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 V 31. 12. 2014 v 16:47, kadakii napsal: Neeee:) jenom ho videli, a neni to more ale Atlantic Ocean )))))To se mi ulevilo
cigi Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) tak jedna svižná odvážná z oceánu ,ba i z moře, vydá za tisíc od oceánu, jakkoli jsou pěkný, asi tak ................ Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem cigi
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Svižnou odvážnou v oceánu už asi dneska nedám, ale zkusím to takhle:
straspol Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Pánové, zbyl mi doma jakýsi vzorník barev Pantone čípak je?
cigi Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 No vida, se hodí ke každé tekutině, ladí s flaškou....... definitivní universály ????
eldee Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Ten vzorník je můj, když tak ho dej Mischovi, a on mi ho už předá. Jsem docela zvědavej, jaká bude shoda mezi vzorníkem a realitou na ciferníku.
straspol Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 V 4. 1. 2015 v 7:17, eldee napsal: Ten vzorník je můj, když tak ho dej Mischovi, a on mi ho už předá. Jsem docela zvědavej, jaká bude shoda mezi vzorníkem a realitou na ciferníku.Ví Bůh- nakonec jsem vybíral podle vzorníku na prodejně. To je ten, na který jsme se chodili kouknout, ale za žádnou cenu nebyl k zapůjčení.Až na to nezapomenu, tak ho zanesu Mischovi.
eldee Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 No ale nějaké to Pantone číslo odstínu snad oficiálně uvedli, neznáš ho?
malda Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Ty Vaše limitky mají vodotěsnost 4 Atm? Zekonovi Orlíci snesou mimo bazénu i saunu - vyzkoušeno. Ale svoje renomované Sporty v nerezu s průhledem na strojek a s vodotěsností 4 atm jsem v bazénu nezkoušel. Jsem jen měkký a nemám se bát je ponořit, nebo je to risk?
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Zkoušené by měly být na 6atm. Jinak se s nimi vody nebojím.
straspol Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 V 4. 1. 2015 v 13:37, malda napsal: Ty Vaše limitky mají vodotěsnost 4 Atm? Zekonovi Orlíci snesou mimo bazénu i saunu - vyzkoušeno. Ale svoje renomované Sporty v nerezu s průhledem na strojek a s vodotěsností 4 atm jsem v bazénu nezkoušel. Jsem jen měkký a nemám se bát je ponořit, nebo je to risk? Kde se dají sehnat renomované Sporty v nerezu a jak taková renomace probíhá?
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 V 4. 1. 2015 v 14:17, straspol napsal: Kde se dají sehnat renomované Sporty v nerezu a jak taková renomace probíhá? Paní Krsková se musí úplně tetelit.
malda Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Honza.manta: Ajo, teď jsem si všiml té "eltonské" šestky na jedné fotce... Myslel jsem, že to máte s vodotěsností 4 atm. Jinak moc pěkné fotky!
cigi Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 renomace sportů I probíhá tu, jak vo nich porád meleme. O renomaci ostatních modelů se svědomitě stará elton s poněkud kontroverzními úspěchy ty bláho maldo, tak vážně tu renomaci zas nemyslíme, abys elton chytal za číslo ATM vodotěsnosti To číslo tam je z historických důvodů
straspol Odesláno 4. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 (upraveno) V 4. 1. 2015 v 16:34, cigi napsal: To číslo tam je z historických důvodů Přesně tak, vodotěsnost by měla být standardní. (tj. 4 AT, ale Manťák s tím loví perly v osmdesátkách...) Upraveno 4. ledna 2015 uživatelem straspol
mischa Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Kdyz mate Oktavku, tak jich kazdodenne potkavate stovky, ale, ale ,ale kkkkkkdyzzzzzs maaaaate Sporty v automatu, je strasne tezke potkat jinde dalsi kus. A tak obcas te tomu musi trosicku pomooooooci. Fotka je z prijemneho setkani s kamarady u skveleho italskeho vina ve vinotece "Na navsi" v Dolnich Mecholupech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se