Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 12. 2014 v 16:23, bohus76 napsal:

Holt nejsi Manta no :-)

Kurňa jsou to potápky nebo ne?

Jsou.

Tak do moře patří. Navíc mořská voda je hustší než sladká, takže vlastně zvyšuje koeficient vodotěsnosti.

A pište si, že kdybych tam byl já, tak už tady máte sérii fotek s různými sporty pod hladinou a ve vodě. :goof:

Odesláno (upraveno)

tak jedna svižná odvážná z oceánu ,ba i z moře, vydá za tisíc od oceánu, jakkoli jsou pěkný, asi tak ................

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 7:17, eldee napsal:

Ten vzorník je můj, když tak ho dej Mischovi, a on mi ho už předá. Jsem docela zvědavej, jaká bude shoda mezi vzorníkem a realitou na ciferníku.

Ví Bůh- nakonec jsem vybíral podle vzorníku na prodejně. To je ten, na který jsme se chodili kouknout, ale za žádnou cenu nebyl k zapůjčení.

Až na to nezapomenu, tak ho zanesu Mischovi.

Odesláno

Ty Vaše limitky mají vodotěsnost 4 Atm? Zekonovi Orlíci snesou mimo bazénu i saunu - vyzkoušeno. Ale svoje renomované Sporty v nerezu s průhledem na strojek a s vodotěsností 4 atm jsem v bazénu nezkoušel. Jsem jen měkký a nemám se bát je ponořit, nebo je to risk? 

Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 13:37, malda napsal:

Ty Vaše limitky mají vodotěsnost 4 Atm? Zekonovi Orlíci snesou mimo bazénu i saunu - vyzkoušeno. Ale svoje renomované Sporty v nerezu s průhledem na strojek a s vodotěsností 4 atm jsem v bazénu nezkoušel. Jsem jen měkký a nemám se bát je ponořit, nebo je to risk? 

Kde se dají sehnat renomované Sporty v nerezu a jak taková renomace probíhá?   :lol2:

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 4. 1. 2015 v 14:17, straspol napsal:

Kde se dají sehnat renomované Sporty v nerezu a jak taková renomace probíhá?   :lol2:

Paní Krsková se musí úplně tetelit.

Odesláno

Honza.manta: Ajo, teď jsem si  všiml té "eltonské" šestky na jedné fotce... Myslel jsem, že to máte s vodotěsností 4 atm. Jinak moc pěkné fotky!

Odesláno

renomace sportů I probíhá tu, jak vo nich porád meleme. O renomaci ostatních modelů se svědomitě stará elton s poněkud kontroverzními úspěchy :D 

ty bláho maldo, tak vážně tu renomaci zas nemyslíme, abys elton chytal za číslo ATM vodotěsnosti :D To číslo tam je z historických důvodů :D

Odesláno (upraveno)
  V 4. 1. 2015 v 16:34, cigi napsal:

:D To číslo tam je z historických důvodů :D

Přesně tak, vodotěsnost by měla být  standardní. (tj. 4 AT, ale Manťák s tím loví perly v osmdesátkách...)

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Kdyz mate Oktavku, tak jich kazdodenne potkavate stovky, ale, ale ,ale kkkkkkdyzzzzzs maaaaate Sporty v automatu, je strasne tezke potkat jinde dalsi kus. A tak obcas te tomu musi trosicku pomooooooci. Fotka je z prijemneho setkani s kamarady u skveleho italskeho vina ve vinotece "Na navsi" v Dolnich Mecholupechpost-2133-0-83776200-1420395220_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...