straspol Odesláno 5. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak v Hornbachu jsem Pantone vzorník nenašel, ale měli tam Prolux. Líbilo se mi v něm číslo E11-55 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak v Hornbachu jsem Pantone vzorník nenašel, ale měli tam Prolux. Líbilo se mi v něm číslo E11-55 .Existuji prevodniky mezi vzorkovniky. Zkus pohledat na netu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Ať koukám jak koukám, nic nenacházím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Prolux neznam, ja bezne delal s Pantone a RAL a kdyz nam zakaznici poslali cislo z jineho vzorkovniku, byly na internetu online prevodniky, ktere jsme pouzivali. Ale to uz je cca 2 roky nazpatek, nepamatuji, kde to slo najit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Nemyslím, že by se mi někdy zhnusila, ale to jsem si kdysi říkal i o bývalce :lol2: Pane vy jste blbej!!!:-D Mě se asi víc líbí ta světlejší, ale černá je černá. Šedou ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Za mě, šedý nee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) No pěkná by byla i nějaká hnědá. Nebo taková, jako na těch Subech. Ty jsou boží.edit: teď koukám a připadá mi, že to je možná moc do červena, nebo se mi to zdá... Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak lahvace byly hnedy i zeleny, tak hneda je legitimni. Mne se dostala do hlavy ta zelena, co je na Prim Myslivecke a to se mi uplne hnusi, jeste navic nesnasim myslivce. Promin, decebale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Hnědou ani šedou ne. Zůstaňme u té zelené, případně černé. Šla by datumka udělat ve stejné barvě jako bude cifr a čísla na ni barvou indexů? Když už se bude dělat nový datumový věnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak lahvace byly hnedy i zeleny, tak hneda je legitimni. Mne se dostala do hlavy ta zelena, co je na Prim Myslivecke a to se mi uplne hnusi, jeste navic nesnasim myslivce. Promin, decebale.Odpouštím Ti. Ale 3x zdrávas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Co taková zelená? Moc světlá? A k tomu bílé index..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Hnědou ani šedou ne. Zůstaňme u té zelené, případně černé. Šla by datumka udělat ve stejné barvě jako bude cifr a čísla na ni barvou indexů? Když už se bude dělat nový datumový věnec.Vždyť si jen tak hrajem. A byl tady i nápad, že by se mohly vyrobit 2 cifry, jakože základní a volitelný.S tou datumovkou bych byl taky pro. Ale uvidí se na vizualizaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Mě zajímá jen kombinace černá- lahvově zelená. Do šedý bych nešel. u těch zelených, není tam něco mezi?a mám kolegu, který náhle onemocněl a rád by se na naší limitce též podílel, je-li to možné, prosím o jeho zapsání do seznamu, stačí napsat Vlasta, případně mě, jako zájemce o dva kusy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 A nebo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Tak to je fakt hnus, ale vypada to dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 A nebo :-)Ta láhvová na ciferníku vypadá dobře,ale ta luneta je totální úlet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) "Smíšené pocity L.E." :-) Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem decebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 No a když už, tak už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 (upraveno) Ciwe vem si, ze si pak v hospode sednes nekde vedle nejakyho megaprachace, kterej ma pravej Rolex. Upraveno 5. dubna 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Ciwe vem si, ze si pak sednes nekde vedle nejakyho megaprachace, kterej ma pravej Rolex.Ten bude čumět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se