Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic

Doporučené příspěvky

Prolux neznam, ja bezne delal s Pantone a RAL a kdyz nam zakaznici poslali cislo z jineho vzorkovniku, byly na internetu online prevodniky, ktere jsme pouzivali. Ale to uz je cca 2 roky nazpatek, nepamatuji, kde to slo najit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Tak lahvace byly hnedy i zeleny, tak hneda je legitimni. Mne se dostala do hlavy ta zelena, co je na Prim Myslivecke a to se mi uplne hnusi, jeste navic nesnasim myslivce. Promin, decebale.

Odkaz ke komentáři

Hnědou ani šedou ne. Zůstaňme u té zelené, případně černé. 

Šla by datumka udělat ve stejné barvě jako bude cifr a čísla na ni barvou indexů? Když už se bude dělat nový datumový věnec.

Vždyť si jen tak hrajem. A byl tady i nápad, že by se mohly vyrobit 2 cifry, jakože základní a volitelný.

S tou datumovkou bych byl taky pro. Ale uvidí se na vizualizaci...

Odkaz ke komentáři

Mě zajímá jen kombinace černá- lahvově zelená. Do šedý bych nešel. u těch zelených, není tam něco mezi?

a mám kolegu, který náhle onemocněl a rád by se na naší limitce též podílel, je-li to možné, prosím o jeho zapsání do seznamu, stačí napsat Vlasta, případně mě, jako zájemce o dva kusy...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Ciwe vem si, ze si pak v hospode sednes nekde vedle nejakyho megaprachace, kterej ma pravej Rolex.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...