Jump to content

Recommended Posts

Guest dlubix
Posted

Mě se líbí, ale starý evo a černejpták jsou furt nejlepší.

Guest Radius
Posted

Dal bych přednost verzi bez stínování čísel lunety.

Posted

Taky se mi nelibí ty nic nerikajici marketingove vyumelkovane fotky.

Guest JakubWatches
Posted

Jsou to bomby 

Cio - Kdyz budes hrozne moc sikovnej + obchodne nadanej zvladnes to na privatnich prodejich ktery nabizej manufaktury obchodnikum ale tam ma ''karticku'' pro pristup jen malokdo, dalsi moznost je hledat po netu, pak je taky moznost znat se osobne s sedivakem jinak s tim jen tak nepocitej v casovejch horizontech ty se nevidej dobre pod 100K.

Posted

Nějaké odhady, kdy by se tyto hodinky mohly dostat cenově pod 100k?

Az si je tady nekdo koupi a dá je za mesic do prodeje, páč nepreskocila jiskra :-):-):-)

Guest Radius
Posted

Dnes jsem mluvil s panem Stuchlíkem z Goldeligiusu a říkal, že po prvním zdražení béček bude teď v květnu druhá vlna zdražování :(

Posted

Jsou to bomby 

Cio - Kdyz budes hrozne moc sikovnej + obchodne nadanej zvladnes to na privatnich prodejich ktery nabizej manufaktury obchodnikum ale tam ma ''karticku'' pro pristup jen malokdo, dalsi moznost je hledat po netu, pak je taky moznost znat se osobne s sedivakem jinak s tim jen tak nepocitej v casovejch horizontech ty se nevidej dobre pod 100K.

A sedivak je kdo?

• 4 weeks later...
Posted

Přesně tak, takové pod 100 K neseženeš, při poslední návštěvě u Dušáků, jsem valil oči z důlků kam se ceny dostaly, hlavně s tím O1 strojkem, to už je opravdu hodně...