moco Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 http://www.breitling.com/en/models/chronomat/chronomat-44-gmt/versions/news/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dlubix Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2014 Mě se líbí, ale starý evo a černejpták jsou furt nejlepší.
Návštěvník Radius Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Dal bych přednost verzi bez stínování čísel lunety.
moco Odesláno 4. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Taky se mi nelibí ty nic nerikajici marketingove vyumelkovane fotky.
Cio Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Nějaké odhady, kdy by se tyto hodinky mohly dostat cenově pod 100k?
Návštěvník JakubWatches Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Jsou to bomby Cio - Kdyz budes hrozne moc sikovnej + obchodne nadanej zvladnes to na privatnich prodejich ktery nabizej manufaktury obchodnikum ale tam ma ''karticku'' pro pristup jen malokdo, dalsi moznost je hledat po netu, pak je taky moznost znat se osobne s sedivakem jinak s tim jen tak nepocitej v casovejch horizontech ty se nevidej dobre pod 100K.
moco Odesláno 9. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Nějaké odhady, kdy by se tyto hodinky mohly dostat cenově pod 100k?Az si je tady nekdo koupi a dá je za mesic do prodeje, páč nepreskocila jiskra :-):-):-)
Návštěvník Radius Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Dnes jsem mluvil s panem Stuchlíkem z Goldeligiusu a říkal, že po prvním zdražení béček bude teď v květnu druhá vlna zdražování
moco Odesláno 9. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Pro majitele Becek dobra zprava :-)
Cio Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Jsou to bomby Cio - Kdyz budes hrozne moc sikovnej + obchodne nadanej zvladnes to na privatnich prodejich ktery nabizej manufaktury obchodnikum ale tam ma ''karticku'' pro pristup jen malokdo, dalsi moznost je hledat po netu, pak je taky moznost znat se osobne s sedivakem jinak s tim jen tak nepocitej v casovejch horizontech ty se nevidej dobre pod 100K.A sedivak je kdo?
moco Odesláno 11. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2014 A sedivak je kdo?Neautorizovany prodejce
vitasvitas Odesláno 7. května 2014 Nahlásit Odesláno 7. května 2014 Přesně tak, takové pod 100 K neseženeš, při poslední návštěvě u Dušáků, jsem valil oči z důlků kam se ceny dostaly, hlavně s tím O1 strojkem, to už je opravdu hodně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se