mnovace Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 jo kluci pěkné hodinky máte, ale proč vám to tam hyzdí ta datumovka
tm.watch Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 To X-Bob: ten remen je super, neprozradis vice detailu (jak,kde, za kolik...)?
vor Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Odesláno 7. června 2007 To X-Bob: ten remen je super, neprozradis vice detailu (jak,kde, za kolik...)? To vypadá, jako doma zaříznutej .
X-Bob Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 jo kluci pěkné hodinky máte, ale proč vám to tam hyzdí ta datumovka Taky s tebou souhlasím. Jediná šance je, jestli by Prim udělal nový ciferník bez otvoru pro datum a natiskl ciferník i s číslicí 3. Matrici by na to měl mít z Linea Ch.l.e., konkrétně u mě, na Spartak asi celou novou. Jenže - nejsem si jistý, jestli by to neporušovalo slib Prima majitelům Ch.l.e., resp. jestli by to je nepobuřovalo, protože pak by se ta Linea 40 hodně podobala Prim Linea Ch.l.e.. Tož hoši-majitelé, co vy na to? bylo by to možné, nebo ne? Porušovalo by to pravidla, nebo ne, Prim říkal, že l.e. determinuje tato trojice: pouzdro, ciferník, kalibr.
X-Bob Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 To X-Bob: ten remen je super, neprozradis vice detailu (jak,kde, za kolik...)? jak - koupeno (žádné doma zařezávání - viz vor ) kolik - 250,- kde - Praha 5 znčka atd - dnes jdu k hodinářovi, zjistím, jestli chceš, značku, typ a tak...
X-Bob Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 ... a ja mam rad cervenou vterinovku Spartaky jsou můj další favorit. Jen v prasátku je na ně zatím hotovosti jaksi pomálu Přiznávám, že o černých jsem ani neuvažoval a přitom vypadají mňam mňam...
JJ Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 je to škoda, ta modrá by tam fakt sedla báječně, včem je vlastně problém ? V tom, že na to nemají tu správnou technologii. No a pokud by se to nějak bastlilo (což není zásadní technický problém), nejsou schopni zaručit opakovatelnost výsledků a u ruček ani stejnoměrnost zabarvení.
docent_tecka Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Spartaky jsou můj další favorit. Jen v prasátku je na ně zatím hotovosti jaksi pomálu Přiznávám, že o černých jsem ani neuvažoval a přitom vypadají mňam mňam... ja jsem si taky sel puvodne prohlidnout cerne liney, ale jak mi byly ukazany spartaky, tak bylo rozhodnuto - navic jsou krasne "vysperkovane" (no tak jsem si je ted pochvalil a jdu zase makat ) (omlouvam se za velmi bidnou kvalitu fotek)
gas Odesláno 8. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2007 já jsem pro Linea 40 v bílé s modrýma ručkama, popřípadě s mimostředkou, už delší dobu prolézám jejich sortiment a vybírám něco k úpravě, budu muset kontaktovat Prima ať vím na co zase ženu připravit, poslední dva měsíce jsem se nějak rozjel ...
docent_tecka Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 nejsou modre rucicky na model Fr. Kupka?
gas Odesláno 8. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. června 2007 jsou, máš pravdu, tak včem je tedy problém, když už je stejně mají v nabídce ?
A@A Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 ... a ja mam rad cervenou vterinovku Cervena sekundovka je fakt nadhera..... Sice nie je to ziadny zazrak ale funguju
X-Bob Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 jsou, máš pravdu, tak včem je tedy problém, když už je stejně mají v nabídce ? Jen jestli u F.Kupka nejsou lakované, místo modření. tak nějak mi to přijde... To A@A - pěkné elegantní Prim!
JJ Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Jen jestli u F.Kupka nejsou lakované, místo modření. tak nějak mi to přijde... Tak tak, na Kupka edition jsou lakované metalickou barvou, jsou tam vidět ta zrna, působí to trochu divně a s modřením to nelze srovnávat. Jinak klasické lakování ruček nemetalickou barvou umí v Eltonu velmi dobře a nebrání se tomu - sám mám na jedněch Sportech I ručky matně černé.
A@A Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Jen jestli u F.Kupka nejsou lakované, místo modření. tak nějak mi to přijde... To A@A - pěkné elegantní Prim! Som rad,ze sa ti pacia. Mam doma este jedny tak aj tie vyfotim a mozes mi napisat komentar. Plus o aky kaliber sa jedna lebo rozobrat nejdu.
Pege1012 Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Ve středu přivezeny od pana Mikiny, ještě jednou díky! Radost obrovská a zatím čestné místo ve vitrině.
gas Odesláno 9. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2007 nevíte co je to za model ? našel jsem je u rodičů
NIGHTinGALE Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) ja jsem si taky sel puvodne prohlidnout cerne liney, ale jak mi byly ukazany spartaky, tak bylo rozhodnuto - navic jsou krasne "vysperkovane" (no tak jsem si je ted pochvalil a jdu zase makat ) (omlouvam se za velmi bidnou kvalitu fotek) Mám stejný "problém". Potkal jsem Prima a chtěl si objednat Linea 40. Nakonec to dopadlo tak, že jsem poptal Spartaky a teď čekám na nabídku Ještě prosba - zkus fotky trošku zmenšit (třeba na 1.000 X 1.000). Ty tvoje mám roztažené přes dvě obrazovky a vypadá to děsně. Děkuji. Upraveno 9. června 2007 uživatelem NIGHTinGALE
NIGHTinGALE Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 Taky s tebou souhlasím. Jediná šance je, jestli by Prim udělal nový ciferník bez otvoru pro datum a natiskl ciferník i s číslicí 3. Matrici by na to měl mít z Linea Ch.l.e., konkrétně u mě, na Spartak asi celou novou. Jenže - nejsem si jistý, jestli by to neporušovalo slib Prima majitelům Ch.l.e., resp. jestli by to je nepobuřovalo, protože pak by se ta Linea 40 hodně podobala Prim Linea Ch.l.e.. Tož hoši-majitelé, co vy na to? bylo by to možné, nebo ne? Porušovalo by to pravidla, nebo ne, Prim říkal, že l.e. determinuje tato trojice: pouzdro, ciferník, kalibr. Já sice nejsem majitel, ale také by mě to zajímalo. Už jsem o tom též uvažoval. Podle mě by se číselník bez datového okna odlišoval dostatečně. Doufám
docent_tecka Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) Ještě prosba - zkus fotky trošku zmenšit (třeba na 1.000 X 1.000). Ty tvoje mám roztažené přes dvě obrazovky a vypadá to děsně. Děkuji. rad bych je upravil, ale bohuzel nemuzu najit u svych "vcerejsich" prispevku tlacitko "edit". (v napovede pisou, ze administrator muze nastavit maximalni cas (limit) po ktery je mozno editovat, potom uz to nejde... v praci se me to zmensovalo automaticky, doma to mam taky roztazene .... tak se omlouvam a radsi jsem je maznul uplne... Upraveno 9. června 2007 uživatelem docent_tecka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se