Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak ještě hodinky prohlížím, a asi zatím vedou vzhledově původní Citizen Nighthawk.

Měly byste ještě nějaké tipy? Nemusí to být japonská značka :)

Posted

Nic proti výběru, ale počítáš s tím, že to černé PVD se časem skoro určitě odrbe a likvidita těch hodinek bude dost špatná?

Posted (edited)

Ted jsem měl černé D&G hodinky cca 5 let a nemůžu říct že by se nějak moc odrbaly a prostě černý hodinky vypadají líp :)

Edited by Sedy
Posted

Měl jsem chrona Citizen i Seiko a . Seiko má u stopek mezičas, což citizen nemá a hlavně u Seiko minutová ručička skáče po jednotlivých indexech po  minutě a byť jsou malé lze odečíst pořád minuty přesně. Citizen má u minutové plynuly chod a nepoznáte tedy přesně minuty u stopek

Posted

Mě se CITIZEN taky líbí, jen mě SEIKO přislo vychytanější.  Třeby datum přetáčel u SEIKO  11.56  ale u Citizenu až v půl jedný. Plus absence toho mezičasu.  A Pak mě znervozňoval ECO drive v zimě. Že jsem měl tendence pořád vyhrnovat rukáv , aby měli světlo. Což se samozdřejmně asi blbost, ale pocitově mě to nutilo.

Posted

Jinak teď si vzpomínám, měl jsem před 15 lety SEIKO chrono. Mělo to stopky, datum, alarm a měsíční fazy (ta se štelovala dle úplňku a makala přesně po 28 dnech) !!!!!!.  Zlaté PVD zlacení. bíly cifr. černé ručičky. červenou vteřinovku stopek, zlatě měsíc na modrém poly. Byli to naprosto úžasné hodinky quartz. V té době No1. v quartzu. 

Posted

Jeden čas, když jsem začínal jsem měl několik Citizenu a i Nighthawk...naprostá spokojenost s přesností a skoro žádná údržba. Pokud trošku připlatíš vem rádiem řízené.