Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak ještě hodinky prohlížím, a asi zatím vedou vzhledově původní Citizen Nighthawk.

Měly byste ještě nějaké tipy? Nemusí to být japonská značka :)

Odesláno

Nic proti výběru, ale počítáš s tím, že to černé PVD se časem skoro určitě odrbe a likvidita těch hodinek bude dost špatná?

Odesláno (upraveno)

Ted jsem měl černé D&G hodinky cca 5 let a nemůžu říct že by se nějak moc odrbaly a prostě černý hodinky vypadají líp :)

Upraveno uživatelem Sedy
Odesláno

Měl jsem chrona Citizen i Seiko a . Seiko má u stopek mezičas, což citizen nemá a hlavně u Seiko minutová ručička skáče po jednotlivých indexech po  minutě a byť jsou malé lze odečíst pořád minuty přesně. Citizen má u minutové plynuly chod a nepoznáte tedy přesně minuty u stopek

Odesláno

Mě se CITIZEN taky líbí, jen mě SEIKO přislo vychytanější.  Třeby datum přetáčel u SEIKO  11.56  ale u Citizenu až v půl jedný. Plus absence toho mezičasu.  A Pak mě znervozňoval ECO drive v zimě. Že jsem měl tendence pořád vyhrnovat rukáv , aby měli světlo. Což se samozdřejmně asi blbost, ale pocitově mě to nutilo.

Odesláno

Jinak teď si vzpomínám, měl jsem před 15 lety SEIKO chrono. Mělo to stopky, datum, alarm a měsíční fazy (ta se štelovala dle úplňku a makala přesně po 28 dnech) !!!!!!.  Zlaté PVD zlacení. bíly cifr. černé ručičky. červenou vteřinovku stopek, zlatě měsíc na modrém poly. Byli to naprosto úžasné hodinky quartz. V té době No1. v quartzu. 

Odesláno

Jeden čas, když jsem začínal jsem měl několik Citizenu a i Nighthawk...naprostá spokojenost s přesností a skoro žádná údržba. Pokud trošku připlatíš vem rádiem řízené.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...