Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mě napadá a co Orient ER2A003B ? 42mm, šroubovací korunka, automat, přece jenom víc pilotky, několik barev :

DSC_0746_zps37e49b2c.jpg

Odesláno

Tak mě napadá a co Orient ER2A003B ? 42mm, šroubovací korunka, automat, přece jenom víc pilotky, několik barev :

DSC_0746_zps37e49b2c.jpg

Jsou také moc krásné, ale mrzí mě, že mají zakrytý celý strojek a není tam sklíčko přes které jde vidět strojek. Rozhodně působí více jako pilotky.  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ty orienty jsou super, ale já bych nezkousl to jejich logo... Už u seiko 5 Sports je to dost na hraně

Naprosto souhlasím, v tomto případě méně je více. I když lumi klidně trošku více :-D 

Odesláno

Ja mam svoje SNZG15K1 uz vyse roka. Boli to moje prve mechaniky a casom ich vytlacili z ruky pilotky. No nesli do predaja ale do suflika. Pred casom som sa k nim vratil a musim povedat, ze si svoje miesto na ruke zasluzia. Na nato strape su to super hodinky do nepohody a na kozenom remeni sa za ne tiez hanbit nemusis. Prijemne univerzalky za bezkonkurencnu cenu.

A s velkostou si nerob starosti, ja na svojom 17.5cm zapasti v pohode unosim aj 37mm priemer, takze tych 41mm sa ti na tom tvojom urcite nestrati. A nebudu zavadzat, univerzalne hodiny by nemali byt privelke :)

Lumi maju taku, ze ked si ich vecer nasvietis, rano v pohode precitas (spolahlivo overene aj s mojimi horsimi ocami). Potapkova lumi je vzdy silnejsia, s tym to nemozes zrovnavat. No tieto ju na svoju cenu a typ maju prekvapivo dobru...

Mozno ta prekvapi hlucnejsi rotor, mna teda prekvapil a zo zaciatku aj vystrasil :) No na rezervu chodu ani presnost to nema ziadny vplyv, ked ich pravidelne nosim nikdy neocakavane nezastanu...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Orient pilotky co su tu vyzeraju velmi fajn. No ja osobne to logo proste nedavam, nepomozem si...

Odesláno (upraveno)

Hlučnější motor a vibrace mi vůbec nevadí, spíše naopak mechaniky mám rád, když slyším jak pracují. Mají hold své srdce ;-) 

Upraveno uživatelem bejuk
Odesláno

Tak nakonec jsem si to nechal projít hlavou. Beru ty SNZG15, protože se mi více líbí s tím matným pouzdrem a cenově jsou na tom také lépe za 86 Euro, což si myslím je opravdu naprosto parádní cena. Četl jsem na fóru, že je to jedno zda variantu J nebo K. Údajně je to na stejné brďo co se týče kvalitou. Zítra si založím PayPal a budu je objednávat. Už se na ně moc těším. Máte někdo rady a tipy kde se dají sehnat nějaké levné a pěkné pásky? Uvažuji o koženém pásku ve stylu Steinhart s těmi kovovými cvoky a nebo podobný pásek jak mají IWC také s těmi cvoky.

Pohledal bych je na kovovém tahu,řemen Ti do půl roku či roku odejde do věčných lovišť a na léto je lepší tah.Pak jej budeš za draho shánět,bacha na to.

Odesláno

Pohledal bych je na kovovém tahu,řemen Ti do půl roku či roku odejde do věčných lovišť a na léto je lepší tah.Pak jej budeš za draho shánět,bacha na to.

Popravdě nejraději nosím tah, ale ty Seika vypadají s tahem fakt dost děsně. Uvidím jestli nenajdu ještě něco zajímavého s tahem. Zatím ale vedou na plné čáře SNZGxxx

Odesláno

...Máte někdo zkušenosti s tímto modelem:

Co rozumíš tím "zkušenosti". Jedná se o model s léty prověřeným kalibrem 7S36. A o něm zda najdeš spoustu informací.

Odesláno

Monstra jsou parádní, ale v čem se o tolik liší oproti Baby monstrech. Monstra mají lepší vodotěsnost, ale nevím o kolik je to jejich pouzdro pevnější než u SNZF51K1.

Odesláno

Vostok Europe NH35

Ještě jsem našel jedny hodinky, které se mi po stránce designu jeví naprosto dokonalé, ale nevím jak to je s kvalitou a výdrží. Sklíčko je jen minerální, ale za to 4,1mm tlusté, a jestli to správně chápu tak strojek NH35A je od Seika. 

Děkuji za rady

Odesláno

Vostok Europe NH35

Ještě jsem našel jedny hodinky, které se mi po stránce designu jeví naprosto dokonalé, ale nevím jak to je s kvalitou a výdrží. Sklíčko je jen minerální, ale za to 4,1mm tlusté, a jestli to správně chápu tak strojek NH35A je od Seika. 

Děkuji za rady

Kvalita Vostok Europe není nijak závratná a horší bude i případné servisování. Design je fajn, ale osobně bych to neriskoval a šel radši do Seika nebo Orientu.

4,1 mm skla je dost, ale toho se povrchové škrábance neleknou.

Odesláno

VOSTOK ma automatický strojek od Seika. Ten bude držet.   Spíš to není čistokrevný rus ale Litevec

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...