Návštěvník Snow Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 VintageVDB Troop DARK GREY zdroj - OceanicTime?
bandicoot Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Tam maj dobrý nejen hodináře, ale i grafiky... První fotka a na ní luneta je srandovní.Ale aspoň ty ručky jsou akorát tak dlouhý.
Ohm-Aztec Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Zdá se, že u VDB pochopili, že čím méně detailů, tím menší pravděpodobnost, že něco zkur.ví...
marosb Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 moze byt..zaujimave puzdrotake socharske
gougy Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Tam maj dobrý nejen hodináře, ale i grafiky... První fotka a na ní luneta je srandovní.Ale aspoň ty ručky jsou akorát tak dlouhý.Malování ve Windows je holt vděčný program
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Už mi to nějak přestává připomínat hodinky,jejich předchůdci se mi líbily víc,tady bych řekl,že hodně málo už může znamenat i špatně.Přestávám rozumět slovu vintage v tomto spojení.
villain83 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2014 Ja rad okukuju tyhle vintazni strojky,nadhera,ale prije mi,ze je to furt dokola na jedno brdo,zasadni rozdily mezi urcitejma modelama hledam dost tezko...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se