Guest Snow Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 VintageVDB Troop DARK GREY zdroj - OceanicTime?
bandicoot Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Tam maj dobrý nejen hodináře, ale i grafiky... První fotka a na ní luneta je srandovní.Ale aspoň ty ručky jsou akorát tak dlouhý.
Ohm-Aztec Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Zdá se, že u VDB pochopili, že čím méně detailů, tím menší pravděpodobnost, že něco zkur.ví...
gougy Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Tam maj dobrý nejen hodináře, ale i grafiky... První fotka a na ní luneta je srandovní.Ale aspoň ty ručky jsou akorát tak dlouhý.Malování ve Windows je holt vděčný program
Daemonultimate Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Už mi to nějak přestává připomínat hodinky,jejich předchůdci se mi líbily víc,tady bych řekl,že hodně málo už může znamenat i špatně.Přestávám rozumět slovu vintage v tomto spojení.
villain83 Posted April 16, 2014 Report Posted April 16, 2014 Ja rad okukuju tyhle vintazni strojky,nadhera,ale prije mi,ze je to furt dokola na jedno brdo,zasadni rozdily mezi urcitejma modelama hledam dost tezko...
Recommended Posts