Radimk Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Seriozní nabídka. doufejme, že jsme tady gentlemani a nezůstanou Zdendovi doma 4 piksle!! Adresy asi do e-mailu. Těším se.
body3 Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Nabídka je to suprová, taky doufám, že si všichni odeberou co si objednali.
aCIDfire Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Ok,výborně Zdendo, s osobním odběrem v Praze nelze než souhlasit.
vlasta66 Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Souhlasím ze Zdendou a posílám adresu.
Návštěvník Kamil Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 To zdenda: pro mě NE, našel jsem mezitím jiné řešení, díky
Jerryl Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 Děkuji Zdendovi a potvrzuji objednávku. Dále poslušně hlásím, že su z Prahy a rád si to přeberu osobně. Navrhuji, že případné přebytky by se měly spravedlivě rozdělit mezi pozůstalé. Pilku mám Přeji pevné zdraví Zdendovi i ostatním.
jirka2 Odesláno 3. března 2006 Nahlásit Odesláno 3. března 2006 To Zdenda -Já se hlásím také o jeden kus, takže pokud dobře počítám, tak je to bez Kamila stále 12 zájemců.
alessi Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 Ahojte, právě jsem řešil box na hodinky a tenhle vypadá fakt dobře (pro mne bez potisku) a rád bych požádal o zvýšení objednávky o 1 ks pro mne - převezme jej má sestra v Pze nebo si jej nechám poslat poštou/kurýrem. Díky moc.
Chronomag Odesláno 7. března 2006 Nahlásit Odesláno 7. března 2006 já si ho vyzdvihnu osobně a kdyby ti něco zbylo, dám je na Kronium a prodají se tak, takže škoda nevznikne
zdenda Odesláno 7. března 2006 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2006 2 chronomag O.K. 2 alessi asi problém, jak jsem avizoval, včera jsem, tzn. v pondělí jsem je už objednal, bohužel bez vaty
ondrej Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Dívám se že je nás tady více z Ostravy, tak bychom se když tak mohli domluvit a poslat to do Ostravy jako jeden balík a rozebrat si to? Ale na druhou stranu to nechci nějak komplikovat ...
Honza49 Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 A mohli bychom zajít na pivo:) Honza49
falkkon Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Kamarádova dcera studuje v Ostravě,pro mě by to mohla vyzvednout
WDW Odesláno 9. března 2006 Nahlásit Odesláno 9. března 2006 Jakým způsobem platíte u Juliana na www.poljot24.de Posílá i na dobírku a je v tomto případě poštovné stejné, tedy 20 EUR ?
aCIDfire Odesláno 12. března 2006 Nahlásit Odesláno 12. března 2006 Já jsem platil norm.embossovanou kreditkou Mastercard. Za bank.převod chtěli nehorázný peníze jak už jsem tu kdysi popisoval, za platbu kartou neplatíš nic navíc.
alessi Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Jak to vypadá s mým boxem, je v něčem problém? V Pze budu v pátek, kole poledne bych si to mohl převzít. Díky za info na mail.
Jiti Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Nezbylo mi nic jiného, než se přihlásit. Doposud jsem pouze špízovala z poza rohu. Ale protože Zdenda je v nemocnici, a asi se tento týden k počítači nedostane, myslím, že je mou povinností podat informaci za něj. Boxíky mají dorazit zítra a budu je mít u sebe. Pokud by tedy někdo chtěl a hodilo se mu to, můžeme se domluvit.... Pěkný den. J.
falkkon Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 Hlavně ať se brzo uzdraví,boxy počkají
Radimk Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Odesláno 13. března 2006 To Jiti: Tak tak. Záleží teď na tobě. Klidně počkáme.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se