bubuking Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 první obchod s Jakubem (prodávající), perfektní komunikace, vše proběhlo dle dohody, hodinky posílány poštou, naprosto vzorně zabalené, hodinky svým stavem přesně odpovídaly jak fotkám tak popisu. Díky Jakube !!!! mohu jenom doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 26. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2019 Fajn obchod, děkuji. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 28. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2019 Vše v naprostém pořádku. Komunikace,zabalení a rychlost podání zásilky - vše super. Nehodinkový nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 jen potvrdím předcházející hodnocení. Kupoval jsem, rychlá komunikace, okamžité odeslání a hodinky spíš ještě v lepším stavu než popis. Za mě super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 Všechno v naprostém pořádku. Děkuji za obchod a ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 9. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2021 Rychlá dohoda, ještě rychlejší odeslání a super komunikace. Mohu doporučit. Já jako kupující. Díky Kubo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miriablo Odesláno 22. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2022 Supr chlapák, pohodová a rychlá domluva, at slouží byť byla akvizice nehodinková. Takže za mě + a můžu Kuby jen a jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Kubu musím doporučit, vše co slíbil do puntíku dodržel. Snad spolu uděláme brzy i další hodinkovou směnu ( on ví ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.s Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Všechno jak má být. Mužů z pozice kupujícího doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Rychlé, svižné, bezproblémové. Mohu jen doporučit. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orius Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Byl to fičááák + osobko a příjemný pokec! Díky Kubo! Nezbývá než rozhodně doporučit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 Vše super, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se