Dali Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2014 http://www.jaeger-lecoultre.com/WW/en/watches/master-ultra-thin-date/1282510 Řekl bych lehce inspirované Vacheron Constantin, Patrimony
sery.vlk Odesláno 20. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2014 V 18. 4. 2014 v 21:46, Dali napsal: Řekl bych lehce inspirované Vacheron Constantin, Patrimony Dali, přiznám se, že se v produkci VC nevyznám, mohl bys tu inspiraci ukázat, být konkrétnější?
Dali Odesláno 21. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2014 (upraveno) Jedná se o tento model. VC ho má v nabídce již řadu let. Napadlo mě to okamžitě, jak jsem uviděl novinku JLC. Musím ještě dodat, že mě to nijak nepobuřuje, jednak jsou tam odlišnosti a hlavně model JLC vychází z jejich modelů tenkých oblekovek.Bylo to spíš myšleno jako poznámka a zajímavost, něž nějaká kritika. Ještě bych měl upřesnit, že JLC mám rád a rád je nosím, takže bych jim určitě nezkřivil ani vlásek na setrvačce. Upraveno 21. dubna 2014 uživatelem Dali
cigi Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2014 Voboje s tou datumkou takhle na blbečka stojej za houby, to si na rovinku tady řekněme a dál bych to neřešil.
Dali Odesláno 23. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2014 Kupovat se je rozhodně nechystám, ale pořád mě to připadá přijatelnější řešení, než když je taktle blbě umístěná datumka na trojce.
cigi Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Čoveče, Dali, já si nejsem jistej. Z pohledu symetrie a vyváženosti ciferníku nepochybně ano, nabízí se to, ale z pohledu datumky samé a celkových proporcí zas vůbec ne, ta nutně malinká čísla tomu dávaj zahulit snad ještě víc..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se