Jump to content

MALCHERT

Recommended Posts

Posted (edited)

že by nomos strojek v ještě více východoněmeckém designu ?? Mají to kouzlo nových spolkových zemí, zejména veškerá neproporčně necudně obří písmena a postkomunistické logo, s tím prostě musíš vyrůstat, abys to ocenil. Jednou budou sběratelský klenot, ale nosit se skoro nedají, zejména pro dámy, pro které jsou asi určeny, což beru s lítostí, protože pouzdro je elegantní.

Edited by cigi
Posted

že by nomos strojek v ještě více východoněmeckém designu ?? Mají to kouzlo nových spolkových zemí, zejména veškerá neproporčně necudně obří písmena a postkomunistické logo, s tím prostě musíš vyrůstat, abys to ocenil. Jednou budou sběratelský klenot, ale nosit se skoro nedají, zejména pro dámy, pro které jsou asi určeny, což beru s lítostí, protože pouzdro je elegantní.

Souhlasím, méně a menších nápisů by tady bylo spíš víc. Jinak se mi líbí, krásně německy strohé.

Posted

Cigi, 36 prumer pri vysce 6,5 je docela nositelny i pro chlapy. Nomos dela cast produkce s temito rozmery.

Akorat jsem nikde nenasel cenu:(

.....ale nosit se skoro nedají, zejména pro dámy, pro které jsou asi určeny, což beru s lítostí, protože pouzdro je elegantní.

Posted

....  ale nosit se skoro nedají, KVŮLI TĚM NÁPISŮM zejména pro dámy, pro které jsou asi určeny, což beru s lítostí TO, ŽE SE NEDAJÍ NOSIT. 

Taky myslím, že poloměr 36mm je nositelný i pro pány, zejména v takto elegantním pouzdře. 

Posted

vidim to stejne, s temi napisy mi pripadaji jako reklamni quatrzky od betonarky (dosad si obor dle preference) Malchert

• 8 months later...
Guest maxipesfik
Posted

Elegantní

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.