Jump to content

Recommended Posts

Posted

Neodolal jsem, moje první Fortisky, první automaty, zatím jsem měl hodinky jen na baterku. 

Jsem nadšen. Sklíčko neviditelné a perfektně na ruce sedí. A to mám ruku hodně hubenou.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Děkuji. Odkud pak se asi ty hodinky vzaly?  :)

To víš, modrá a bílé, to je moje. CFC, to je můj klub. ;)  Navíc jsem z Brna a Kometa také používá tyto barvy.

Posted

Ze všech barev ten modrej pásek je nejlepší, vzhledem k té modré vteřinovce. 

Ještě jsem uvažoval o bílém.

Máte někdo zkušenosti s bílým? Není hned špinavý? Nebo se netřeba bát?

Posted

:clap:   Noční foto please.  :clap:

Fortis mě nějak nudí,vlastně kromě nějakejch ujeťáren v poslední době nic moc novýho.Ty jejich žlutý maríny jsem měl včera na ruce a jak se mi to nelíbí na fotkách,stejně se mi to nelíbí v reálu.Tvůj kousek je takový vybočení ze všedního dne,ještě větším je chrono s bílym dialem a modrejma pacičkama.Gratuluju Ti k parádnímu výběru,s bílou gumou Ti bohužel neporadim.

Posted

Tady je to noční foto. Svítí parádně. Bílé tečky jsou vteřinovka a vrchol lunety.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 2 weeks later...
Posted

Jak budu mít foťák, dám sem pár pořádných fotek, tohle je focené iphonem.

Pásek mám ještě černý, silikonový. Pak mám ještě černý, kožený. Ale to jsou ty hodinky potom takové nudné. Takto mají šmrnc.

A díky.

• 3 weeks later...
Posted

už jsem je taky málem koupil, jsou parádní ...jednou je mít budu :)

Posted

a na bílé gumě obvzláště :lol2:

není to origo guma, protože tu nezapnu, je krátká...