steiner Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 Neodolal jsem, moje první Fortisky, první automaty, zatím jsem měl hodinky jen na baterku. Jsem nadšen. Sklíčko neviditelné a perfektně na ruce sedí. A to mám ruku hodně hubenou. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
steiner Posted April 23, 2014 Author Report Posted April 23, 2014 Děkuji. Odkud pak se asi ty hodinky vzaly? To víš, modrá a bílé, to je moje. CFC, to je můj klub. Navíc jsem z Brna a Kometa také používá tyto barvy.
steiner Posted April 23, 2014 Author Report Posted April 23, 2014 Ze všech barev ten modrej pásek je nejlepší, vzhledem k té modré vteřinovce. Ještě jsem uvažoval o bílém. Máte někdo zkušenosti s bílým? Není hned špinavý? Nebo se netřeba bát?
Daemonultimate Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 Noční foto please. Fortis mě nějak nudí,vlastně kromě nějakejch ujeťáren v poslední době nic moc novýho.Ty jejich žlutý maríny jsem měl včera na ruce a jak se mi to nelíbí na fotkách,stejně se mi to nelíbí v reálu.Tvůj kousek je takový vybočení ze všedního dne,ještě větším je chrono s bílym dialem a modrejma pacičkama.Gratuluju Ti k parádnímu výběru,s bílou gumou Ti bohužel neporadim.
steiner Posted April 23, 2014 Author Report Posted April 23, 2014 Tady je to noční foto. Svítí parádně. Bílé tečky jsou vteřinovka a vrchol lunety. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Daemonultimate Posted April 23, 2014 Report Posted April 23, 2014 (edited) No, není to krása? ,díky.Paráda. Edited April 23, 2014 by Daemonultimate
steiner Posted April 23, 2014 Author Report Posted April 23, 2014 Ta fotka stojí celkem za prd, není moc ostrá, ale účel splnila.
Toblin Posted May 5, 2014 Report Posted May 5, 2014 Gratuluji k prvnim automatum. Nevsedni a moc pekne Fortisky. Co se tyka pasku, zustal bych u modre ;-)
steiner Posted May 13, 2014 Author Report Posted May 13, 2014 Jak budu mít foťák, dám sem pár pořádných fotek, tohle je focené iphonem. Pásek mám ještě černý, silikonový. Pak mám ještě černý, kožený. Ale to jsou ty hodinky potom takové nudné. Takto mají šmrnc. A díky.
Akam Posted June 3, 2014 Report Posted June 3, 2014 už jsem je taky málem koupil, jsou parádní ...jednou je mít budu
gougy Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 Wow, bezvadné hodinky načasované na léto - vypadají báječně, gratuluji
Tikal Posted June 13, 2014 Report Posted June 13, 2014 a na bílé gumě obvzláště Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. není to origo guma, protože tu nezapnu, je krátká...
Recommended Posts