Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdarec jsem zde nováček a tak jsem si říkal, že by bylo asi záhodno popsat svoji cestu k těmto Německým skvostům. Loni před vánocemi se k nám na směnu dostal kolega který neustále čuměl do počítače a sjížděl hodinky. Já jako člověk vcelku praktický a bez pochopení pro věci co jsou příliš drahé a třeba v případě hodinek nejdou tak přesně jako můj telefon který jsem vcelku bez problému používal na zjištění aktuálního času. Jsem se s ním dostal do debaty. Z počátku jsem neměl jakékoliv pochopení pro nákup hodinek jako takových. Přišlo mně jako zvrácené utrácení peněz, za něco tak pro mně do té doby nepotřebného. Řekl bych, že v určitých okamžicích našich debat jsem se do něj navážel a snažil jsem se mu vyvrátit jeho argumenty jako: klasický strojek je prostě nejlepší, ten pocit z toho, že ti na ruce funguje nějakej strojek bez mikročipů a podobných blbostí, nebo že v podstatě nejde o přesnost ale o pocit.......... pane bože co to je za kecy! :death:  Trvalo to 14 dní a věděl jsem co je Tah, Kalibr, Překlopka, Nato, Strap apod. Samozřejmé bylo, že do té doby můj názor na hodinky s baterkou který jsem bral jako jedinou možnou a rozumnou možnost pohonu hodinek vzal za svoje (argumenty jako: lehčí, přesnější, levnější - vzali za své). Před vánocema si objednávám ze Singapůru Seika SNZG 13. Dal jsem za ně 3 000 a říkal jsem si mám to vyřešený. Jsou to automaty budu mrdáč :-). V hospodě se pochlubím jak hodinky fungují bez baterky a telefon budu mýt už jen na telefonování a internet. Neutekl ani rok a koupil jsem si hodinky který musíš každej den natahovat a praktičnost je ještě horší protože je nesmím ani namočit :-). V práci jsem je ukázal Kájíkovi a řekl mu "DĚKUJI TI ŽE JSI MNĚ ZKAZIL ŽIVOT" :lol2:  :-) ! Koupil jsem je tady na fóru od Kostry. :-) Takže spokojenost maximální. No a zase si říkám mám to vyřešený!  :lol2:

Odesláno

Jsem rád, Pete, že jsem Tě přivedl na správnou cestu. Ale abych pravdu řekl, do těch Steinů jsem Tě stejně navezl jen proto, abych si je zadarmo zkusil a ověřil si, že pro mne nejsou kvůli velikosti zajímavé. Ale jak píší kluci nade mnou, výborná volba a hlavně, že se Ti líbí. Tak ať Ti dělají radost a za půl roku mrkneme na nějaký další model :lol2:

Odesláno

Gratulace:-) Doufám, ze ti budou dlouho dělat radost a taky se těším na nějaké fotky na ruce z vašeho společného putování časem;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...