Jump to content

Našel jsem prim sport I, co s nimi?

Recommended Posts

Posted

Především Vás tu všechny zdravím, jsem tu nový, neznalý...

Nedávno jsem našel při úklidu dvoje Prim Sport I. Bohužel nevím co teď s nimi.

- Modré běží, mají velkou rýhu ve skle, chybí armovací kroužek a ručky se zdají být pokřivé.

- Tmavé nemohu vyzkoušet (chybí natahovací kolečko - omlouvám se, neznám přesný pojem), ciferník je jako nový, ručky také, sklíčko mírně poškrábané - mělo by jít rozleštit, bohužel pouzdro má ulomenou jednu packu.

A teď mi poraďte co s nimi, chtěl bych jedny opravit a nechat si je, jaká by mohla být asi cena? Má smysl ptát se u místního hodináře?

Díky všem za rady a přeju hezký den :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Promin, za OT, ale taky bych při úklidu  chtěl najít něco takového!  Místní bardi, Ti určitě poradí abys je poslal na renovaci do Eltonu, ale možná jsou i jiné varianty.

Posted

Rada je seskládat ze dvou hodinek jedny.To pouzdro s ulomenou nožkou si nechat na přeskládání do nerezového /Elton/ a do toho lepšího pouzdra bych dal strojek a ciferník z těch s ulomenou nožkou.

Posted

Nad tím přeskládáním uvažuji a díky Honza.manta za nabídku :)

Našel jsem ceník parexo, mají tam docela levné díly. Nevíte kolik vychází nové pouzdro? Nemůžu nikde najít.

Posted

Nad tím přeskládáním uvažuji a díky Honza.manta za nabídku :)

Našel jsem ceník parexo, mají tam docela levné díly. Nevíte kolik vychází nové pouzdro? Nemůžu nikde najít.

Parexo naštěstí nová pouzdra na IGENy nemá. Na ty ostatní díly se, prosím, taky vykašli..

Posted

Myslím,že ani nejsou potřeba /Parexo dílů/.Přesně jak psal Honza,ze dvou udělat jedny a zbytek nechat na nerez verzi do Eltonu /až budou prachy/.