Přejít na obsah

HAMILTON Khaki Takeoff Limited Edition

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

HAMILTON Khaki Takeoff Limited Edition

Parádní Bullhead, Hamiltonu se povedl. Nevím, nicméně řekl bych, že se jedná o první, který Hamilton vyrobil. No, možná ne úplně první, pokud budeme brát v potaz kreace z přelomu 60-70 let, kdy probíhala kooperace Hamilton - Breitling, ovšem to nebyl čistý Hamilton. 

Hodinky jsou opět osazeny strojkem H-31, který má příjemnou rezervu chodu cca 60 hodin. Bezva, nejedná se o klasický chronograph s rozložením subčíselníků na 3,6,9 nýbrž si vystačí jen s dvěma na 12 a šestce, aby dobře korespondoval s palubním budíkem. Možnou nevýhodu bude vyšší cena, za kterou se dají pořídit hodinky zvučnější značky.

Udivuje mě, kam se cena za posledních pár let vyšplhala. Na přelomu roku 2006-2007 jsem kupoval své první Hamiltony obligátní model X-Wind, kterým prošel každý ze starých pardálů na fóru. Dal jsem za ně, a to si přesně pamatuji 14200,- a to jsem se ještě kroutil. 

zdroj - watchesseven?

Odesláno

Ahoj Snowe, jsou to poradny pilotni bullheady. Nasadit a vyrazit do mise:))

S rustem cen naprosto souhlasim a neni to jen otazka Hamiltonu. U stowy je to narust o 100 a více procent. Chris Ward by taky mohl vypravet.

Pokud se nepletu, tak tissot celkem drzi ceny:)

Návštěvník Snow
Odesláno

Nárůst ceeny u těhlech značek by bylo možná zajímavé téma, jsou značky, u kterých by to snad šlo pochopit, ale Stowa, Hamilton ? Fakt Stowa o +100% ???

Odesláno

Krasa, dakujem za post. Ja mam na bicompax slabost. a od Hamiltonu okrem Pan Europ, toto su druhe, co by som bral hned.

cca 2000 ks limitka. Pan europ mala povodne 1971 kusov a cena bola 1971 USD.

Bude to platit aj tu?

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Hamilton konečně tímto a modelem Broadway prolomil svou konzervativní bublinu (kromě jedné vyjímky v podobě Ventury), ne že by to dosud bylo špatně, ale oslovil tak větší pole zákazníků,

já tomu fandím... 

:thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Quido Morava

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...