Jump to content

HAMILTON Khaki Takeoff Limited Edition

Recommended Posts

Posted

HAMILTON Khaki Takeoff Limited Edition

Parádní Bullhead, Hamiltonu se povedl. Nevím, nicméně řekl bych, že se jedná o první, který Hamilton vyrobil. No, možná ne úplně první, pokud budeme brát v potaz kreace z přelomu 60-70 let, kdy probíhala kooperace Hamilton - Breitling, ovšem to nebyl čistý Hamilton. 

Hodinky jsou opět osazeny strojkem H-31, který má příjemnou rezervu chodu cca 60 hodin. Bezva, nejedná se o klasický chronograph s rozložením subčíselníků na 3,6,9 nýbrž si vystačí jen s dvěma na 12 a šestce, aby dobře korespondoval s palubním budíkem. Možnou nevýhodu bude vyšší cena, za kterou se dají pořídit hodinky zvučnější značky.

Udivuje mě, kam se cena za posledních pár let vyšplhala. Na přelomu roku 2006-2007 jsem kupoval své první Hamiltony obligátní model X-Wind, kterým prošel každý ze starých pardálů na fóru. Dal jsem za ně, a to si přesně pamatuji 14200,- a to jsem se ještě kroutil. 

zdroj - watchesseven?

Posted

Ahoj Snowe, jsou to poradny pilotni bullheady. Nasadit a vyrazit do mise:))

S rustem cen naprosto souhlasim a neni to jen otazka Hamiltonu. U stowy je to narust o 100 a více procent. Chris Ward by taky mohl vypravet.

Pokud se nepletu, tak tissot celkem drzi ceny:)

Posted

Nárůst ceeny u těhlech značek by bylo možná zajímavé téma, jsou značky, u kterých by to snad šlo pochopit, ale Stowa, Hamilton ? Fakt Stowa o +100% ???

Posted

pokud se nepletu, tak model antea stal tři-čtyři roky zpět kolem 400-450 Euro. Ted stoji 830.

Posted

Krasa, dakujem za post. Ja mam na bicompax slabost. a od Hamiltonu okrem Pan Europ, toto su druhe, co by som bral hned.

cca 2000 ks limitka. Pan europ mala povodne 1971 kusov a cena bola 1971 USD.

Bude to platit aj tu?

Posted

Ta dynamika celýho pojetí je úžasná,od úhlů až po lumi na ručkách,bullhead tlačítka a korunka jsou perlou v celém pojetí ,u mně aspirují na nej celočerňáky roku,teda z těch dostupnejch,pořád se sem vracim.

• 2 years later...
Posted (edited)

Hamilton konečně tímto a modelem Broadway prolomil svou konzervativní bublinu (kromě jedné vyjímky v podobě Ventury), ne že by to dosud bylo špatně, ale oslovil tak větší pole zákazníků,

já tomu fandím... 

:thumbsup_anim:

Edited by Quido Morava